Foto GaleriMagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2017’de neler bekliyor

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2017’de neler bekliyor

9 / 19 Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2017’de neler bekliyor
21 Aralık 2016 - 10:14

Yılın son Merkür retrosu 3 – 23 Aralık 2017 tarihlerinde burcunuzda gerçekleşecek ki bu retro sizi oldukça derinden etkileyeceğinden tüm iletişinizde, teknolojik işlerinizde ve ilişkilerinizde aksaklıklar olabilir.

Tutulmalar da astrolojide yaşamsal değişikliklerin gerçekleştiği önemli zamanlar olarak görülür. Gelelim 2017 deki tutulmalara…

2017 deki ilk tutulma,10 şubatta aslan burcunda gerçekleşecek olan bir ay tutulması, ardından yine şubat ayının 26’sında balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Yılın diğer iki tutulması ise ağustos ayında.7 ağustosta kovadaki parçalı ay tutulmasını,21 Ağustos’ta yine aslan burcundaki tam güneş tutulması izleyecek.

Yılın ilk tutulması 10 şubatta 22 derece aslan burcunda gerçekleşecek .Bu ay tutulması sizi yurtdışı seyahatleri, yabancılarla olan ilişkileriniz ve eğitim hayatınız konularında etkileyecek, tutulma sırasında bazılarınız yurtdışı seyahatleriniz ve yabancılarla ilişkilerinizde iniş çıkışlar ,iletişim sorunları yaşamanız oldukça olası. Bu tutulma ile öğrenci olanlarınızın bazıları önemli hatalar yapabilirler dikkat.

İkinci tutulma da şubat ayının 26’sında ve 8 derece balık burcunda .Bu kez bir güneş tutulması. Sizin 4. Evinizde gerçekleşerek ev, yuva ve gayrimenkuller konularında şahane gelişmeler yaratması söz konusu olabilir. Evinizle ilgili yaşadığınız bir sorundan tamamen kurtulabilir, ya da arzu ettiğiniz bir eve taşınabilirsiniz.

Yılın diğer iki tutulması ağustos ayında. 7 Ağustos’ta 15 derece kovadaki parçalı ay tutulması kardeşler ve yakın akrabalar alanında olacak. Bu tutulmanın etkisi bireysel doğum haritalarınıza göre olumlu ya da olumsuz olabilir. Bazılarınız isteyerek bazılarınız istemeyerek kardeşleri ile iletişimi bir süreliğine de olsa kesmek durumunda kalabilir.

21 ağustosta 28 derece aslan burcundaki tam güneş tutulması ise neredeyse size yeni bir alanda eğitim alma şansı tanıyor olacak. Bu tutulma ile meslek değiştirecek bir eğitime bile başlayabilirsiniz.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster