Foto GaleriMagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2017’de neler bekliyor

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2017’de neler bekliyor

8 / 19 Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2017’de neler bekliyor
21 Aralık 2016 - 10:14

YAYLAR – YÜKSELEN YAYLAR

2017 astroloji ajandasının ilk konusu merkür retroları. 2017 de gerçekleşecek Merkür retrolarının tarihleri ve muhtemel etkileri şöyle;

İlk retro 19 Aralık 2016 – 8 Ocak 2017 oğlakta başlayıp burcunuzda sona erecek ki bu retro sizi kazançlar ve harcamalarla ile ilgili konular ile iletişim alanında etkileyecektir. Retro süresince tahsilat ve ödemeler konularında bazı yanlış anlamaların yaratabileceği sorunlar yaşayabileceğinizi bilerek dikkatli olmalısınız. Retronun sonlarına doğru hemen hemen her konuda yanlış anlamalar ,yanlış ifade etmelerin yaratabileceği sorunlar yaşayabilirsiniz.

Yılın 2. Merkür retrosu 9 Nisan – 3 Mayıs 2017 retrosu Boğa burcunda başlayıp 3 Mayıs’ta Koç burcunda düzelecek. Bu retro sizi sağlık ve gündelik rutinler alanlarında etkileyecek,Retro süresince bu alanlarda bazı iletişim sorunları yüzünden problemler yaşanabilir, yanlış tedavi ya da ilaç kullanımına maruz kalbilir,ytanınızda çalışanların yarattığı sorunlar tarafından moraliniz bozulabilir.Bu retro süresince acil olmadıkça herhangi bir operasyondan kaçınınız. Retronun sonuna doğru özellikle aşk hayatınızda bazı iletişim sorunları ile çocuklar alanında bazı yanlış anlamalar söz konusu olabilir. Bir anda ortaya çıkan eski sevgili ile herhangi bir harekete geçmeden önce retronun sona ermesini bekleyiniz.

Yılın 3. Merkür retrosu 13 Ağustos – 5 Eylül 2017 tarihlerinde Başak burcunda , bu retro sizi iş ve kariyer alanında etkileyebilir, müşteriler ya da çalışma arkadaşları ile aranızda iletişim kaynaklı gerginlikler ,hayal kırıklıkları yaşamanıza yol açabilir .


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster