Foto GaleriMagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2017’de neler bekliyor

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2017’de neler bekliyor

6 / 19 Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2017’de neler bekliyor
21 Aralık 2016 - 10:14

Tutulmalar da astrolojide yaşamsal değişikliklerin gerçekleştiği önemli zamanlar olarak görülür. Gelelim 2017 deki tutulmalara…

2017 deki ilk tutulma,10 şubatta aslan burcunda gerçekleşecek olan bir ay tutulması,ardından yine şubat ayının 26 sında balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek.Yılın diğer iki tutulması ise ağustos ayında.7 ağustosta kovadaki parçalı ay tutulmasını,21 ağustosta yine aslan burcundaki tam güneş tutulması izleyecek.

Yılın ilk tutulması 10 şubatta 22 derece aslan burcunda gerçekleşecek .Bu ay tutulması sizi iş ve kariyer ilişkileriniz açısından etkileyecek, tutulma sırasında bazı müşterilerinizle ilişkilerinizde iniş çıkışlar ,tahsilat sorunları yaşamanız oldukça olası.Bu tutulma ile bazı çalışanlarınız ya da müşterilerinizin ayrılması söz konusu olabilir.

İkinci tutulma da şubat ayının 26 sında ve 8 derece balık burcunda .Bu kez bir güneş tutulması. Sizin 5. Evinizde gerçekleşerek aşk ve çocuklar konularında şahane gelişmeler yaratması söz konusu olabilir. Çocuklarınızla ilgili yaşadığınız bir sorundan tamamen kurtulabilir, bekarsanız yeni bir aşk ilişkisi ve yaşam düzenine geçebilirsiniz.

Yılın diğer iki tutulması ağustos ayında . 7 Ağustos’ta 15 derece kovadaki parçalı ay tutulması ev, yuva ve gayrimenkuller alanında olacak. Bu tutulmanın etkisi bireysel doğum haritalarınıza göre olumlu ya da olumsuz olabilir. Bazılarınız isteyerek bazılarınız istemeyerek taşınmak zorunda kalabilir.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster