Foto GaleriMagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2017’de neler bekliyor

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2017’de neler bekliyor

17 / 19 Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2017’de neler bekliyor
21 Aralık 2016 - 10:14

BALIKLAR – YÜKSELEN BALIKLAR

2017 astroloji ajandasının ilk konusu merkür retroları .2017 de gerçekleşecek Merkür retrolarının tarihleri ve muhtemel etkileri şöyle ;

İlk retro 19 Aralık 2016 – 8 Ocak 2017 oğlak burcunda başlayıp yay burcunda sona erecek ki bu retro sizi başta yanlış anlamalar ve anlatmalarınız alanında zorlarken sosyal yaşamınızda olumsuz etkileyecektir. Retro süresince yanlış anlama ihtimali oldukça artacağından dostlarınızla sorunlar yaşayabileceğinizi bilerek tüm iletişimlerinizde dikkatli olmalısınız. Retronun sonlarına doğru içe kapanabilir ,kırılgan bir ruh haline geçebilirsiniz.

Yılın 2. Merkür retrosu 9 Nisan – 3 Mayıs 2017 retrosu Boğa burcunda başlayıp 3 mayıs’ta Koç burcunda düzelecek.Bu retro sizi kardeşler,ebeveynler alanlarında etkileyecek,Retro süresince ailenizle tartışma ortamına yakın olacak ve zarar görebileceğiniz kararlar verebilirsiniz.Öfkeyle kalkıp zararla oturmamak için bu süreçte önemli imzalar atmamaya , dikkat ediniz keza sonra problemler yaşanabilir, Retronun sonuna doğru aşırı harcama eğilimine girebilirsiniz buna da dikkat etmek gerekli.

 Yılın 3. Merkür retrosu 13 Ağustos – 5 Eylül 2017 tarihlerinde Başak burcunda , bu retro sizi evlilik ve ortaklıklar alanında etkileyebilir,bu süreçte eşinizin eskisi kadar paylaşımcı olmaması ,soğuk davranması hayal kırıklığı yaratabilir.

 Yılın son Merkür retrosu 3 – 23 Aralık 2017 tarihlerinde yay burcunda gerçekleşecek ki bu retro sizi iş yaşamında oldukça derinden etkileyeceğinden iş ve kariyer ile ilgili tüm iletişimizde yanlış anlamaların yaratacağı sorunlar söz konusu olabileceğini bilerek davranmalı,sırlarınızı iş arkadaşlarınızla paylaşmamalısınız. bir süredir görüşmediğiniz eski iş arkadaşlarınızla görüşebilir ya da onları anabilirsiniz.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster