Foto GaleriMagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2017’de neler bekliyor

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2017’de neler bekliyor

15 / 19 Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2017’de neler bekliyor
21 Aralık 2016 - 10:14

Tutulmalar da astrolojide yaşamsal değişikliklerin gerçekleştiği önemli zamanlar olarak görülür. Gelelim 2017 deki tutulmalara…

2017 deki ilk tutulma,10 şubatta aslan burcunda gerçekleşecek olan bir ay tutulması,ardından yine şubat ayının 26 sında balık burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek.Yılın diğer iki tutulması ise ağustos ayında.7 ağustosta kovadaki parçalı ay tutulmasını,21 ağustosta yine aslan burcundaki tam güneş tutulması izleyecek.

Yılın ilk tutulması 10 şubatta 22 derece aslan burcunda gerçekleşecek .Bu ay tutulması sizi evlilik ve ortaklıklar alanında etkilerken bu konularda bir sayfa kapanıp yenisi açılabilir.Bekar kovalara evlilik düşündürecek fırsatlar oluşabilir.

İkinci tutulma da şubat ayının 26 sında ve 8 derece balık burcunda .Bu kez bir güneş tutulması. Sizin 2. Evinizde gerçekleşerek özellikle iş arayan kovalara oldukça ümit verici gelişmeler yaratabilir.İş arayan kovalar bu tutulma ile iş bulabilirler ,halihazırda çalışanlar terfi alabilirler : )

Yılın diğer iki tutulması ağustos ayında . 7 ağustosta 15 derece burcunuzdaki parçalı ay tutulması kişisel tercihler ve dış görünüş alanında olacak.Bu tutulmanın etkisi yeni bir beslenme programına da geçebilirsiniz,hali hazırdaki yaşamsal tercihlerinizi yargılar durumda da olabilirsiniz.

21 ağustosta 28 derece aslan burcundaki tam güneş tutulması ise size uzun zamandır beklediğiniz eş ya da iş ortağını getiriyor olacak.Bu tutulma enerjisini kaçırmamalısınız sevgili kovalar…

2 mart ve 27 eylül Jüpiter Uranüs görünümleri ise hesapsız cesaret verebileceğinden ayrı bir tehlike unsuru olabilir. özellikle yabancılarla yapacağınız tüm kontratlara bu dönemde çok dikkat etmelisiniz.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster