Foto GaleriGündemAntalya'da milyon dolarlık düğün! 3 gün 3 gece sürdü

Antalya'da milyon dolarlık düğün! 3 gün 3 gece sürdü

3 / 4 Antalya'da milyon dolarlık düğün! 3 gün 3 gece sürdü
12 Mart 2020 - 17:54

"ŞİLİ'DEN, ANTALYA'DA YAPILMIŞ İLK DÜĞÜN"

Düğünlerin organizasyonlarını yapan Inventum Global'in Kurucu Ortağı Bünyat Özpak, gazetecilere, Hindistan'dan Şili'ye üç kuşak önce göçen bir ailenin çocuklarının düğününü yaptıklarını söyledi.

Şili'de ekimden bu yana devam eden halk ayaklanmalarına rağmen düğünü Türkiye'de yapmayı başardıklarını vurgulayan Özpak, "Ailenin, Güney Amerika'dan, İspanya'dan ve Meksika'dan misafirleri var. Şili'den, Antalya'da yapılmış ilk düğün. Seyahat sektörü tarihindeki en büyük krizin yaşandığı bir dönemde çok iyi bir iletişim kurduk, endişelerini giderdik ve getirmeyi başardık. Bu düğün için 300, diğer düğün için 350 kişilik davetli geldi. Bunun bütçesi 1 milyon avro, diğerinin daha yüksek." şeklinde konuştu.

Seyahat ve turizm sektörünün, krizlerden çok etkilendiğini aktaran Özpak, korona virüsün etkilerini iki ay öncesinden hissettiklerini vurguladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster