Foto GaleriYaşamABD'de idam mahkumlarının son yemekleri ve son sözleri

ABD'de idam mahkumlarının son yemekleri ve son sözleri

10 / 10 ABD'de idam mahkumlarının son yemekleri ve son sözleri
17 Ağustos 2020 - 15:42

James Beathard

  • İnfaz tarihi: 9 Aralık 1999
  • Eğitim: 15 yıl
  • Mesleği: Motosiklet tamircisi
  • Duruşmasından sonra savcılığın kilit tanığı ifadesini geri çekti ve erken tahliyesini değerlendiren kurul üç kişi affedilmesi yönünde görüş bildirdi.
  • Son sözleri: "Aileme karşı sevgimi ifade ederek başlamak istiyorum. Kimsenin benimki kadar iyi bir ailesi olmamıştır. Dünyanın en iyi anne-babasına sahip oldum. Hiç kimsenin yaşayamayacağı muhteşem bir hayat yaşadım. Kızım ve oğlumla duyduğum kadar kimseyle gurur duymadım.

"Bu, insanların benim söyleyeceklerimi dinleyecekleri birkaç fırsattan biri olacağı için bir-iki şeyden bahsetmek istiyorum. Amerika Birleşik Devletleri, insan hayatına hiç saygının gösterilmediği bir yer haline geldi. Benim ölümüm daha büyük bir hastalığın bir belirtisi. Bir aşamada hükümet uyanıp başka ülkeleri mahvetmekten ve masum çocukları öldürmekten vazgeçmeli. İran, Irak ve Küba gibi ülkelere uygulanan ambargo ve yaptırımlar, dünyanın değişmesini sağlamıyor ve masum insanlara zarar veriyor.

"Birçok açıdan belki daha da önemlisi; çevreye yaptıklarımızın daha da yıkıcı olması. Bu şekilde davranıp aynı yolda gitmeye devam edersek insanlara nasıl davrandığımızın önemi kalmayacak, çünkü gezegendeki herkes silinecek.

"Gerçeklerin açığa çıkmasının ya da insanların neler olduğunu anlayabilmesinin birkaç yolundan biri özgür basını desteklemektir. Basın özgür bir müessese olarak hayatta kalma mücadelesi veriyor."

Anthony Madden

(Son yemeğinin bir evsize verilmesini istedi. Bu arzusu yerine getirilmedi)

  • İnfaz tarihi: 28 Mayıs 1997
  • Eğitim: 12 yıl
  • Mesleği: Aşçı
  • Son sözleri: "Kaybınız ve yaşattığım acı için üzgünüm. Ama o insanları ben öldürmedim. Umarım hepimiz bir gün kendimiz ve birbirimiz hakkında bir şeyler öğreneceğiz ve o zaman bu nefret ve intikam döngüsünü kırıp bu dünyada güzel olan şeylere değer vermeye başlayacağız. Yanlış olan tüm bu süreçte hepinizi bağışlıyorum."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster