Foto GaleriGündem30 soruda yargı savaşı!

30 soruda yargı savaşı!

31 / 32 30 soruda yargı savaşı!
29 Aralık 2013 - 10:40

Hükümet kontrolü nerede kaybetti? 
Kazanmadı ki kaybetsin. Hükümet taraftarlarının Cemaatçilere olağanüstü bir güveni vardı ve bu güven 7 Şubat sonrası bile sarsılmadı. Daha bir ay öncesine kadar böyle bir çatışmanın olamayacağına yemin edebilirlerdi. Buna karşılık Cemaat’in bu saldırıya yıllardır hazırlandığı çok belli. 
Yaşadığımız, ‘hukuk öncesi’ süreçtir. Herkesin herkesin düşmanı olduğu, herkesin kendi yerini diğerine karşı koruduğu bir dönem. Vahşi hayat belgesellerinde rastladığımız şeyin aynısıdır. ‘Doğa durumu’ olarak telakki edilmiştir. Bundan sonra bir hukuk alanı doğup doğmadığına bakabileceğiz. Şimdilik kimse hukuktan bahsetmesin! 
Bu krizde biz yurttaşlar müdahale edip geleceğimizi elimize almazsak yeni bir Yeşil Gece* daha yaşayacağız. 2010’da olduğu gibi, geçmişin yöneticileri düzen değiştiğinde bile geleceğin yöneticileri olacak. Bu işe dur diyecek olan şey Gezi hareketi/ruhudur.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster