Foto GaleriGündemDeniz Baykal'ın hiç bilinmeyen 27 fotoğrafı

Deniz Baykal'ın hiç bilinmeyen 27 fotoğrafı

16 / 27 Deniz Baykal'ın hiç bilinmeyen 27 fotoğrafı
20 Ekim 2017 - 14:30

YILLAR SONRA ERDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜ

7 Haziran 2015 Genel Seçimi'nin ardından hiçbir parti tek başına iktidara gelecek milletvekili sayısına ulaşamayınca, koalisyon için partiler kendi içlerinde değerlendirme toplantılarına başladı. Seçimin üzerinden üç gün geçmişken, 10 Haziran günü Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni dönemin en yaşlı vekili olarak geçici bir süre Meclis Başkanı olarak görev yapacak olan Deniz Baykal ile görüşme talep etti. Başkanlık sistemine geçiş için Ak Parti'nin en az 330 milletvekiliyle Meclis'e girmesini bekleyen Erdoğan, çıkan sonucun ardından sessizliğini bu davetle bozdu. Erdoğan, Baykal'ı tartışmalı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda değil, ikamet ettiği Dışişleri Konutu'nda ağırladı. Baykal'ın internete sızan görüntülerinin ardından gerilen ikilinin görüşmesi yaklaşık 2 saat 15 dakika sürdü. Görüşmenin ardından Deniz Baykal bir açıklama yaparak Erdoğan'ın partisine iletmek üzere herhangi bir mesaj vermediğini söyledi:

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • POLAT ALEMDAR20 Ekim 2017 21:03

    deniz baykal ı kasetle yıktılar fakat kendisini tamamen tasfiye edemediler gizli ajanlar kendisine işini bitirici ilaç verip beyin damarlarında tıkanma sebep olmuş olabilirler.tabiki onun yerine seçilmiş adam kılıçtaroğlu nu getirdiler.şuan kılıçtaroğlunun önü tamamen açılmıştır.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster