Foto GaleriGündemDeniz Baykal'ın hiç bilinmeyen 27 fotoğrafı

Deniz Baykal'ın hiç bilinmeyen 27 fotoğrafı

15 / 27 Deniz Baykal'ın hiç bilinmeyen 27 fotoğrafı
20 Ekim 2017 - 14:30

25. DÖNEMDE EN YAŞLI MİLLETVEKİLİ

Deniz Baykal, 1973 yılında başladığı siyaset hayatının 42. yılında bir kez daha milletvekili seçildi. 2015 Genel Seçimi için Antalya'dan aday adayı olan ve önseçimle ikinci sıra adayı gösterilen Baykal, dokuzuncu kez Meclis'e girdi. Antalya'da önseçim yapılmasını Kılıçdaroğlu'na kendisinin rica ettiğini belirten Baykal, "Antalya'da önseçim yapılıyor olması, bizim bu anlayışımızla doğrudan ilgilidir. Yoksa bana kurulmuş bir tuzak, bana karşı takınılan bir olumsuz tavrın uzantısı değildir. Önseçime girmeden Antalya'da birinci sırada milletvekili adayı olarak bu seçimlere katılmama yönelik Sayın Genel Başkan'ın böyle lütufkâr önerisi de olmuştur" sözleriyle Kılıçdaroğlu ile arasında herhangi olumsuz bir durum olmadığını açıkladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • POLAT ALEMDAR20 Ekim 2017 21:03

    deniz baykal ı kasetle yıktılar fakat kendisini tamamen tasfiye edemediler gizli ajanlar kendisine işini bitirici ilaç verip beyin damarlarında tıkanma sebep olmuş olabilirler.tabiki onun yerine seçilmiş adam kılıçtaroğlu nu getirdiler.şuan kılıçtaroğlunun önü tamamen açılmıştır.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster