Yazdır

Odeabank'tan indirimli bilet kampanyası

Tarih: 20 Ocak 2016 - 12:53

Odeabank müşterileri, Biletall.com’dan aldıkları yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinde hizmet bedelinde yüzde 70 indirim kazanacak

Odeabank açıklamasına göre, banka, otobüs, uçak ve deniz otobüsü biletlerini bir arada sunan Biletall.com ile avantajlı bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında Odeabank müşterileri bankanın mobil uygulamasında sunulan özel indirim kodunu kullanarak yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerini Biletall.com’dan hizmet bedelinde yüzde 70 indirimle alabilecek. 

Özellikle yurtdışı uçuşlarda 60 TL’ye kadar yükselen hizmet bedelleri karşısında büyük avantaj sağlayan indirim kampanyası 14 Şubat 2016 tarihine kadar geçerli olacak. Sevgililer Günü için yurt dışı seyahat planı yapan Odeabank müşterileri de bu avantajlı kampanyadan faydalanabilecek. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Biletall.com Pazarlama ve Satış Direktörü Ahmet Bozdağ, kampanyanın 500’den fazla yurt içi ve yurt dışı havayolu şirketinde geçerli olacağını söyledi. 
Bozdağ, müşterilerin Odeabank mobil uygulamasından aldıkları tek kullanımlık kampanya referans numarasını uçak bileti alışverişi esnasında biletall.com ödeme sayfasında bulunan promosyon kodu alanına yazarak kullanabileceklerini bildirdi.
Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/odeabanktan-indirimli-bilet-kampanyasi/462770