Yazdır

Fenerbahçe'de hedef 1 milyon üye

Tarih: 09 Temmuz 2014 - 12:26

Fenerbahçe'de tüzük değişikliğinin ardından en dikkat çekici değişiklik üyelik sisteminde oldu

Başkan Aziz Yıldırım'ın üye sayısını artırmak için hedeflediği "1 milyon üye" projesi doğrultusunda, temsilci üyelik kavramı tüzüğe girmişti.

Yeni üyelik sisteminde ülkeyi bölgelere ayıracak olan kulüp, bu bölgelerdeki üyeler arasından seçilecek delegelere genel kurulda yüzde 25 temsil hakkı tanıma kararı almıştı.

Bugün Gazetesi'nin haberine göre Sarı-Lacivertliler bu projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Konuyla ilgili yetkili kulüp birimleri eylem planını hazırladı. Bu planın yürürlüğe sokulabilmesi için ise gelecek hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısı beklenmeye başlandı.

ÇAĞRI MERKEZİ KURULACAK

*Kulüp ilk olarak Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki illerde dernekler vasıtasıyla üyelik başvuru şubeleri açacak.
*Üyelik işlemlerinin telefon aracılığıyla online olarak yapılabilmesi için bir çağrı merkezi (Call center) kurulacak.

Banka ile ön anlaşma imzalandı
*TV, radyo ve billboard reklamları verilecek.

Üye olmak isteyenler için kulübün anlaşmalı bankaları düşük faizli kredi imkanı ve taksitli ödeme seçenekleri sunacak. Bu kapsamda Sarı-Lacivertliler şimdiden 2 banka ile ön anlaşma imzaladı bile.

İKİ TÜRLÜ ÜYELİK

Fenerbahçe'ye üye olmak isteyen taraftarlara Sarı-Lacivertli kulüp 2 seçenek sunacak. Bunlardan ilki imtiyazlı kongre üyeliği... Bu statüdeki üyeler 9 bin lira aidat ödeyerek genel kurullarda yüzde 75 temsil hakkına sahip olacak. 2'nci seçenek ise 2 bin lira aidat ödenerek elde edilecek delege statüsü olacak. Bu tip üyeliği tercih edenler seçilecek temsilciler aracılığıyla kongrede yüzde 25 temsil hakkına sahip olacak.
 
Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/fenerbahcede-hedef-1-milyon-uye/418383