Yazdır

Beşiktaş'a müjde!

Tarih: 20 Mart 2014 - 17:16

Beşiktaş'a müjde! Başakşehir Stadyumu açılıyor

Beşiktaş'ın dört gözle beklediği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yeni stadında inşaat çalışmaları son aşamaya geldi.İnönü Stadı'nın yıkılmasıyla birlikte büyük sıkıntısı yaşayan Beşiktaş'a müjdeli haber Başakşehir'den geldi. Yaklaşık bir yıl önce yapımına başlanan Başakşehir Stadyumu'nda çalışmalar bitmek üzere. 18.500 seyirci kapasitesine sahip olan stadyum gelecek sezondan itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un maçlarına ev sahipliği yapacak.

Kasımpaşa Spor Kulübü ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynamaktan vazgeçen siyah-beyazlılar sezonu Olimpiyat Stadı'ndatamamlayacak. Bu iki stattan istediği verimi alamayan Beşiktaş yönetimi sezonun kalan maçlarını Başakşehir Stadı'nda oynamak istiyor.

Yeni İnönü Stadyumu'nun Ağustos ayında açılışını yapmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, sorun çıkması halinde gelecek sezon maçlarını da Başakşehir Stadı'nda oynamak için izin isteyecek.

Siyah-beyazlıların Başakşehir Stadı'na taşınması halinde 30. haftadaki Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi de yeni stadyumda oynanacak. Yaklaşık bir ay sonra hizmete girecek olan Başakşehir Stadı, Beşiktaş yönetimi kabul ederse derbiyle açılabilir.
 

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/besiktasa-mujde/410242