Yazdır

Hagi mi geliyor?

Tarih: 13 Eylül 2013 - 07:36

A Milli Futbol Takımımız'a yenilerek 2014 Dünya Kupası finallerine gitme şansını iyice azalan Romanya'da kan değişikliği gündeme geldi

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde A Milli Futbol Takımımız'a 2-0 yenilerek Brezilya'daki finallere gitme şansını iyice azaltan Romanya'da teknik direktör değişikliği gündeme geldi.
Fatih Terim yönetimindeki Ay-yıldızlılar karşısında hiçbir varlık gösteremeyen ve yenilginin faturasını teknik direktör Victor Piturca'ya çıkaran Romanya'da yaklaşan federasyon seçimi sonrası teknik direktör değişikliğine gidilebileceği iddia edildi.
Rumen basınında yer alan haberlerde, federasyon başkanlığı için en güçlü aday olan Gheorghe Popescu'nun, göreve seçilmesi halinde Piturca'nın yerine eski takım arkadaşı Hagi'yi teknik adamlık koltuğuna oturtmak istediği ifade edildi.
Haberlerde, Türkiye karşısında alınan yenilgi sonrası sözleşmesi 2016 yılı başında bitecek olan Victor Piturca'nın tüm kredisini doldurduğu ve son iki maçın ardından finaller için bilet alınsa dahi takımı Brezilya'ya Hagi'nin götürebileceği okuyuculara aktarıldı.
Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/hagi-mi-geliyor/394493