Yazdır

Orman affetmedi: Asalaklar

Tarih: 27 Temmuz 2013 - 08:40

Beşiktaş Başkanı neden ağır konuştu? Kimleri hedef aldı? Stat ve transferler için ne dedi?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, stattan transferlere gündemdeki konuları Lig TV’ye değerlendirdi. İnönü Stadı’nda yapılan son konserden sonra tam anlamıyla inşaat faaliyetlerine devam edeceklerini belirten Fikret Orman sert ifadeler kullandı. Orman, "Beşiktaş camiası çok fazla derecede yalana inanmış vaziyette. Bürokratlarımız da aynı şekilde bir dedikodudan hemen bir şey çıkartıyorlar. Bugün yüksek anıtlar kurulunu da davet ettim. İyi yalana da inanıyorlar kötü yalana da inanıyorlar" diye konuştu.
Orman “Bu stadyumu babama yapmıyorum. Hiçbir yerde oynamaya izin vermediler. Rakiplerimizin stat gelirleri ortada. Biran önce evimize dönememiz lazım, evimize dönebilmemiz için de bu stadı hızlı yapmamız lazım. Beşiktaşlıların bana ve arkadaşlarıma ‘biz size nasıl katkıda bulunabiliriz” demelerini beklerken “Bitmez, etmez, yapamayacaklar” sözlerine gerçekten çok üzülüyorum. Biz bu kadar emek verirken ve herkesin hayalinde olan bir şeyi herkese göstermeye çalışırken, böyle konuşulması ayıp. Böyle konuşan Beşiktaşlıların da Beşiktaşlı olduklarına inanmıyorum. Bunları Beşiktaş’ın iktidarından faydalanmak isteyen asalaklar olarak görüyorum. Tek işlerinin de bu olduğunu düşünüyorum” dedi.
“Bu stat benim hayalim”
Stat konusunda Aziz Yıldırım’ın büyük destek verdiğini vurgulayan Orman,  “Galatasaray beni üzdü.  Kasımpaşa Stadı’nda 13-14 tane maç oynayacak geri kalanı da Olimpiyat Stadı’nda yapacağız.  Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda bilet satmıyoruz. Hepsi kombinedir.  Kongre üyelerine ve Kart 1903 sahiplerine yaklaşık %40’ı satılmış” ifadelerini kullandı.
Orman sözlerini şöyle tamamladı: “Bu güne kadar hiç yalan konuşmadım. Bu stat benim hayalim. Burada iktidar mücadelesi yapıp bu işi de ona malzeme yapmak çok ayıp.  Gerçekten sıkıldım. Herkes işine gücüne baksın. Biz bu stadı bir senede tamamlayacağız. Herkes yeni stadımıza gelecek. Kimseyle sorunumuz yok. Sponsor bulamaz dediler, önümüzdeki hafta imzalayacağız. Yalanlara inanmasınlar ve gece gündüz Beşiktaş için çalışıyoruz. Beşiktaşlılar yönetimlerine sahip çıksınlar. Bu işkembeden atanlara da ağızlarının paylarını versinler”
Bilic 10 yıllık sözleşme istedi
“Bilic 10 yıl sözleşme imzalarım dedi. Sağ olsun. Beşiktaş’ta başarılı olacak inşallah biz Bilic’i seviyoruz. Bu iş futbol, hatır gönül işi değil. Başarılı olan herkesle uzun dönem birlikte olacağız, olmayanlar gidecekler. Beşiktaş günlük stratejilerle değişmez. Büyük bir kulübüz.”
Toraman’dan haberim yok
“İbrahim Toraman’ın kaptanlığı bırakmasından önce bundan haberim yoktu. Bu bir futbol oluşumu, futbolun orada profesyonelleşmesi var. Biz bu konulara girmiyoruz. Benim sevdiğim bir oyuncumuzdur. Takımda %100 kazanılması gerektiğini düşünüyorum. Hafta sonu kampa gideceğim. İbrahim ile konuşacağım.”
Ronaldinho hayal
“Beşiktaş’a Ronaldinho gibi bir oyuncunun gelmesini isterim, ama 15 milyon euroluk bir maliyeti var. Beşiktaş takımının maliyetinin 25 miyon euro olduğunu düşünecek olursak, Ronaldinho’nun nasıl bir hayal olduğu aşikardır. Adebayor ilgilendiğimiz bir oyuncu, o da Almedia’ya bağlı. Beşiktaş’ta kalmak istedi o konu netlik kazanırsa stratejimizi belirleyeceğiz.”
Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/orman-affetmedi-asalaklar/390038