Yazdır

Ünlü&Co'ya büyük onur

Tarih: 31 Mayıs 2013 - 07:59

Ünlü&Co Türkiye'nin en iyi yatırım hizmetleri sağlayıcısı seçildi

Türkiye’nin lider yatırım ve varlık yönetimi hizmetleri sağlayıcısı ÜNLÜ & Co bağımsız bir finansal kuruluş olarak sunduğu kurumsal finansman, hisse senedi ve sermaye piyasaları, borç finansmanı, küresel piyasalar danışmanlığı gibi yatırım hizmetleri ile birlikte tahsili gecikmiş alacaklar, portföy yönetimi, girişim sermayesi ve özel sermaye danışmanlığından oluşan varlık yönetimi hizmetleri ile sektörün lider kuruluşu olmaya devam ediyor.
Profesyonel kadrosu ve geniş hizmet kapasitesi ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun olarak dünya standartlarında İstanbul merkezli hizmet veren Ünlü & Co, yatırım kuruluşlarını inceleyip ödüllendiren “ICFM – Intercontinental Finance Magazine” tarafından “Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankacılığı Hizmetleri Sağlayıcısı” olarak seçilmiştir.
Dünya çapında ödül programları yürüten ICFM, Ünlü & Co’yu yatırım hizmetleri alanında sağladığı ürünleri, elde ettiği verimi ve yıllık olarak tamamladığı işlemleri inceleyerek, aynı kategoride başvuran diğer sekiz firmayı eleyerek Türkiye’nin lider yatırım bankacılığı hizmetleri sağlayıcısı olarak ödüllendirmiştir.
Ünlü & Co’nun bu ödülü kazanmış olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Ünlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut L. Ünlü, “Sunduğumuz hizmetler ve deneyimimiz ile Türkiye’nin lider yatırım ve varlık yönetimi kuruluşu olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz bölgenin de lider kuruluşları arasındaki yerimizi almaktır.” dedi.
 
Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/unlucoya-buyuk-onur/383271