Yazdır

Finans Gündem ‘doğum günü’ndeydi

Tarih: 30 Mayıs 2013 - 00:38

Dünyaca ünlü teknik analist John Bollinger’e hayatı boyunca unutamayacağı sürpriz kutlama…

BERRİN UYANIK BEKAR  – FINANSGUNDEM.COM
Tacirler Yatırım’ın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü analist John Bollinger’e hayatının sürprizi… “Bollinger Bantları’nın mucidi Bollinger, doğum gününü, Boğaziçi Üniversite’sinde düzenlenen konferansta kutladı.
 Bir haftadır Türkiye'de bulunan ve çeşitli etkinliklere katılan John Bollinger dün Boğaziçi Üniversitesi’nde Türk yatırımcılar ve öğrencilerle bir araya geldi. Toplantıya katılan 500 kişi, Bollinger’i büyük bir ilgiyle dinledi. Tacirler Yatırım’ın organize ettiği ‘büyük buluşmada’ renkli ve keyifli bir sunum yapan, “Bollinger Band” olarak adlandırdığı teknik çalışmalarını davetlilerle paylaşan, kendi kullandığı alım satım tekniklerini anlatan Bollinger’i konferansın bitiminde büyük bir sürpriz bekliyordu.
Tacirler Yatırım Stratejisti Ahmet Mergen kürsüye gelerek, İngilizce ve Türkçe yaptığı konuşmada, John Bollinger’in 27 Mayıs’ta doğum günü olduğunu, ancak Türkiye’deki yoğun programı nedeniyle kutlama fırsatı bulamadığını, bu mutluluğu salonla ve onunla paylaşmak istediklerini söyledi. Bu konuşma üzerine dünyaca ünlü teknik analisti hayranlıkla dinleyen konuklar, salonu alkışlarla inletti.
Ardından yine Ahmet Mergen’in daveti üzerine dinleyiciler bu kez tek yürek ‘Hapyy birthday to you’ şarkısını söyledi. Alkış tufanının şaşkınlığı, doğum günü şarkısının sevinciyle yerinde duramayan John Bollinger, hayatında ilk kez bir konferansta ve bu kadar kalabalık bir toplulukla doğum gününü kutladığını söyledi. Sesindeki heyecanı saklayamayan ünlü analist, Tacirler Yatırım’a ve konuklara “Türkler harika insanlar. İyi ki daveti kabul etmişim, iyi ki Türkiye’ye gelmişim” sözleriyle teşekkür etti.
Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/finans-gundem-dogum-gunundeydi/383106