Yazdır

Erol User 4 yeni şirket kurdu

Tarih: 10 Temmuz 2012 - 13:09

Bir dönem Fenerbahçe'de futbol şubesi sorumluluğu yapan, 2004'te sahte çek davasından hapse atılan User 4 şirket birden kurdu

Geçmişe dönük kısa bir araştırma yaptığımızda Erol User karşımıza borsacı, bankacı, sigortacı, danışman, spor klübü yöneticisi, ve bürokrat çevresini kullanarak iş bitiren, petrolcü gibi bir çok pozisyonlar üstlenmiş biri olarak çıkıyor.
User, iş dünyasında uzun süren sessizliğini 2010 yılı Mayıs ayında "intelli Yazılım ve Bilgi Teknolojileri" unvanıyla şirket kurarak bozmuştu. Sonra yaklaşık 2 yıl yine pek ortalıklarda görünmeyen Uzer , geçen ay 4 şirket birden kurdu. RPM Turk Sports Marketing Danışmanlık, AFG Enerji Türk Sanayi, BEI Türk Medya ve Reklamcılık Hizmetleri,PSI Türk İnşaat şirketlerinin herbirirnin sermayesi 100 bin TL.User'in bu şirketlerdeki ortağı ise ABD'de yaşayan Lübnan asıllı Shadi Bteddini.
Lübnan asıllı işadamı New Yor, Dubai ve Singapur'da medya planlama ve gençlere dönük ürünler pazarlıyor.Yeni şirketler ile ilgili aradığımız Erol Uzer, kuruluş çok yeni olduğu için ayrıntılı bilgi vermek istemedi. Temmuz sonu gibi neler yapacaklarını detaylarıyla açıklayacağını söylemekle yetindi. Ana faaliyet sözleşmelerine bakılırsa eğlence merkezi işletmeciliği, konser ve sanatsal faaliyet organizatörlüğü gibi alanlarda iş yapılacağı anlaşılıyor.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/erol-user-4-yeni-sirket-kurdu/355054