Yazdır

Mesut Güraylı Mapikart'a geçti

Tarih: 23 Mayıs 2012 - 01:06

Ziraat ve Halk Bankası'nın ortak şirketi Bileşim'in eski genel müdürü Mesut Güraylı Mapikart'a transfer oldu

Mapikart kart ve teknoloji sektörünün tanınmış isimlerinden birini transfer etti. Uzun yıllar kamuda görev yapan bir yönetici Mapikart'a transfer oldu. Ziraat ve Halk Bankası'nın ortak şirketi Bileşim'in eski genel müdürü Mesut Güraylı Mapikart'a genel müdür olarak transfer oldu. Ziraat Bankası genel müdür yardımcısı olarak da görev yapan Güraylı, Ziraat Hayat ve Emeklilik'in genel müdürlüğünü de yapmıştı. Finans Gündem olarak Güraylı'ya yeni görevinde başarılar dileriz.

Mapikart hakkında...

Türkiye plastik kart pazarının ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan MAPIKART Plastik Kart Sistemleri, ISO standartlarında ve bilinen bütün özelliklerde plastik kart üretebilme kabiliyetine sahip. Bunun yanında Türkiyenin ve dünyanın ön ödemeli telefon kartı ihtiyacını karşılamak amacıyla Telefon kartı üretimini başarılı şekilde yürütüyor.
Mapikart Kart kişiselleştirme alanında Italyan MATICA Emboss makinalarını Türk üreticisinin hizmetine sunmuş ve uzun yıllardır MATICA firmasının Turkiye Distribütörüdür. Plastik Kart Kişiselleştirme sistemlerinde yine bir dünya devi olan EVOLIS firmasının Kart yazıcılarını da Plastik kart kişiselleştirme ihtiytacı olan kurumların hizmetine sunuyor. Mapikart uzun yıllardır EVOLIS firmasının da Türkiye distribütörlüğünü yapıyor. www.finansgundem.com

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/mesut-gurayli-mapikarta-gecti/349857