Yazdır

Öngör’ün kitabı İngilizce’ye çevrildi

Tarih: 03 Nisan 2012 - 11:37

Akın Öngör’ün “Benden Sonra Devam” adlı kitabı İngilizce’ye çevrildi

Garanti Bankası eski Genel Müdürü, efsanevi profesyonel Akın Öngör’ün “bir dönüşümün hikayesi” olarak adlandırdığı, gerçek bir liderlik ve sıra dışı bir vizyon hikayesi olan “Benden Sonra Devam” adlı kitabının İngilizce basımı Pearson tarafından yayınlandı.
Akın Öngör’ün deneyimlerini gelecek kuşaklara aktarmak ve başarılarının öyküsünü paylaşmak için kaleme aldığı “Benden Sonra Devam” adlı kitabın İngilizce basımı “Keep Going When I Am Gone”, yerli-yabancı pek çok kitabevindeki raflarda yerini alırken, kitabın elekronik kitap okuyucusu kindle için hazırlanan e-book’u dünyanın en büyük internet alışveriş sitesi Amazon’da da satışa sunuldu.
Harvard Business School, London Business School ve Türkiye’de Sabancı Üniversitesi ve ODTÜ gibi bazı üniversitelerde “Liderlik ve Değişim Yönetimi” derslerinde hâlâ anlatılıp öğretilen bu başarı öyküsünün daha çok kişiye ulaşabilmesi için yazılan kitapta, başarıya giden ekibin deneyimleri liderin kaleminden anlatılıyor.
Akın Öngör, kitap için “Ben bu kitabı, yaşadığım müthiş deneyimi genç kuşaklara aktarmak, onca emek ve sıkıntıyla elde ettiğim birikimlerimi, beni olgunlaştıran, beni ülkemizde “itibarlı” bir konuma taşıyan ve o dönemin “en çok kazanan profesyoneli” olmamı sağlayan başarıların, salt benim değil, “ekip” olarak yakaladığımız başarıların öyküsünü paylaşmak için yazdım. Amacım onları bugünün ve yarının liderlerine, hataları ve sevaplarıyla beraber sonunda çok başarılı sonuçlar getiren deneyimleri özeleştirilerle birlikte aktarmak. Yarının lideri gençleri yüreklendirmek. Gerçekten akılları ve yürekleriyle isterlerse yapabileceklerini göstermek!” diyor. “Keep Going When I Am Gone” adlı kitabın satış fiyatı 28,50 TL.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/ongorun-kitabi-ingilizceye-cevrildi/345382