Yazdır

ING Turuncu Hesap'ta zarar etmiş

Tarih: 20 Mart 2012 - 13:34

Abay, “'Turuncu Hesap yatırımından dolayı, 2011 ikinci çeyrekte zarar ettik. Yatırım dediğim şey, bu zararı göze alabilmek” dedi.

ING Bank yeni Genel Müdürü Pınar Abay, bankanın yeni hedeflerini açıklarken ağırlıklı olarak ‘Turuncu Hesap’ üzerinde durdu. Abay, “'Turuncu Hesap yatırımından dolayı, 2011 ikinci çeyrekte zarar ettik. Bu zarar, planlanan bir zarardı. Yatırım dediğim şey, bu zararı göze alabilmek” dedi.
2012 yılında karlılıkta önemli artışlar olacağın söyleyen Abay, “Son çeyrekte hem pazar paylarımızda, hem rakamlarımızda çok ciddi bir artış oldu. Yaptığımız yatırımın karşılığını almaya başladık. Tasarrufları bankamıza çektik ve KOBİ'lere, ticari firmalara, ihracatçılara fonlama olarak yaratmaya başladık ve yıl sonu karımızda ciddi iyileşme oldu. Ocak ve Şubat rakamlarımıza baktığımda iyileşmenin bu rakamların çok üzerinde gerçekleştiğini görüyorum. Dolayısıyla 2012 yılı bizim karlılığımızda ciddi artışlar gördüğümüz bir yıl olacak.'' Şeklinde konuştu. Abay, ‘Turuncu Hesap’ta 400 bin müşterilerinin olduğunu belirtti.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/ing-turuncu-hesapta-zarar-etmis/343941