Yazdır

Youtholding üst yönetiminde atama

Tarih: 23 Ocak 2012 - 14:20

Youtholding’in yeni üst yönetim modeli kapsamında tanımlanan Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Begüm Çetin Kabataş getirildi

Bünyesindeki The Uniclub, Youth Media, Youth Research, Keynote Speakers Agency ve Eğitişim Kariyer Enstitüsü şirketleri ile gençlik alanında 10 yıldır profesyonel hizmet veren Youtholding’in Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine, grup şirketlerinden The Uniclub’ın başındaki isim olan Begüm Çetin Kabataş atandı. Kabataş, yeni görevi kapsamında; Youtholding bünyesindeki şirketlerin satış, pazarlama ve kurumsal iletişim çalışmalarından sorumlu olacak.
İstanbul Üniversitesi Almanca Felsefe Bölümü’nde mezun olan ve California Golden Gate Üniversitesi’nde bütünleşik pazarlama iletişimi üzerine yüksek lisans eğitimi alan Begüm Çetin Kabataş, kariyer hayatına Alamet-i Farika’da stajyer olarak başladı. Bir süre de M.A.R.K.A. reklam ajansında staj yapan Kabataş, 2006 yılında The Uniclub ailesine katıldı ve 4 yıl boyunca The Uniclub’ın yaratıcı ekibinin başında görev aldı. Kabataş, 1.5 yıldır The Uniclub’ın yönetiminden sorumluydu.
The Uniclub Direktörlüğü görevine ise 1 yıldır The Uniclub Müşteri İlişkileri Yöneticiliğini (Chief of Zone) üstlenen Tuğçe Seçkin Öztürk getirildi.
Yeni model çerçevesinde Youtholding’in CCO'su (Chief Coordination Officer) Aslı Caner, mevcut sorumlulukları kapsamında tüm Youtholding Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görevine devam edecek. Caner, Youtholding’de “Shared Service” olarak adlandırılan People Matters, IT, Muhasebe&Finans, Satın alma, Hukuk ve Denetim süreçlerini yönetiyor.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/youtholding-ust-yonetiminde-atama/337088