Yazdır

Servus'a kayyum atanıyor

Tarih: 17 Ocak 2012 - 08:38

Türkiye’nin bilişim teknolojileri konusunda önde gelen sistem entegratörlerinden biri olan Servus Bilgisayar A.Ş.'ye kayyum atanıyor

Servus Bilgisayar A.Ş. zor günler geçiriyor. FinansGündem'e gelen haberlere göre Servus Bilgisayar A.Ş.'ye kayyum atanıyor.
1989 yılında kurulan Servus, 18 yıldan bu yana Türkiye’nin her sektörden çok sayıda kurumuna ürün ve hizmet sunmuş ve Türkiye’nin saygın ve sadece kaliteli hizmet sunan teknoloji iş ortağı olarak ekonomideki yerini almıştı.
Servus Bilgisayar müşterilerinin her türlü bilgisayar ve iletişim teknolojisi gereksinimlerinikarşılamak için ürünlerini yalnızca en iyiyi en uygun maliyetle sunmak adına marka bağımsız olarak her marka ürünü sunarak ; hizmetlerini ise uzun yılllardır çalışan kendi personeli ile üreterek kalite, uygun fiyat ve mutlak başarının vazgeçilmez adresi olmuştu.
Kurulduğu günden bu yana sürekli büyüyen Servus, 2006 yıllı sonunda 400 çalışanı ve $ 70 milyon cirosu ile sektörünün önde gelen ilk firmaları arasındaki yerini daha da güçlendirmişti. Gerek özel gerekse kamu sektörünün önde gelen tüm kuruluşları ile çalışan Servus, orta ve büyük projelerde aranan çözüm ortağı olmuştur.
Birikimlerini Türkiye içinde ve dışında uzmanlaşan iştirak şirketlerine taşıyan Servus, varlığını Türkiye ve yakın coğrafyalara taşımıştır. İştirakleri arasında bir çok ünlü şirket yer alıyor. 
www.finansgundem.com

 

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/servusa-kayyum-ataniyor/336310