Yazdır

Cardif yeni binasında

Tarih: 05 Ocak 2012 - 10:56

Avrupa’nın en iyi 15 sigorta şirketinden BNP Paribas Cardif, Türkiye’deki Genel Müdürlüğü’nü Fındıklı’daki yeni ve modern binasına taşıdı

Avrupa’nın en iyi 15 sigorta şirketinden BNP Paribas Cardif, Türkiye’deki Genel Müdürlüğü’nü Fındıklı’daki yeni ve modern binasına taşıdı. Geçtiğimiz aylarda yeniden yapılanma çalışmalarını başarıyla tamamlayan BNP Paribas Cardif Türkiye, böylece tüm çalışanlarını da tek bir çatı altında biraraya getirmiş oldu.
Modern görünümünün yanı sıra çalışan dostu pek çok özelliği ile de dikkat çeken yeni genel müdürlük binasında çalışma hayatının tüm gereksinimlerine yer verilmiş. Binada çalışanların birbiriyle olan sosyal ilişkilerini güçlendirmek aynı zamanda yoğun iş temposunda zihinlerini tazelemek üzere özel dinlenme ve eğlenme odası bulunuyor. Çalışanlar; TV, , dart, langırt gibi çeşitli eğlence araçlarının yer aldığı dinlenme odasında iş ortamının stresinden uzaklaşırken, muhteşem deniz manzaralı terasta ise kapalı ofis ortamından çıkarak açık havanın tadını çıkarabiliyor. Ayrıca bir eğitim salonunun ve doktor odasının da hazır bulunduğu binada yeni anneler de unutulmayarak bir süt odası hazırlanmış.
BNP Paribas Cardif Türkiye Genel Müdürü Cemal Kişmir, yeni genel müdürlük binasının öncelikle farklı alanlardaki operasyonları biraraya getirerek kurumiçi iletişimi güçlendirdiğini, bunun da verimlilik olarak rakamlara yansımasının çok hızlı gerçekleştiğini kaydetti. Yeni binanın sunduğu sosyal imkanların çalışanların motivasyonunu da olumlu yönde etkilediğini belirten Kişmir, “Başarıyı sağlayan en önemli anahtarlardan biri işyerinde mutlu ve motive çalışanlara sahip olmaktır. BNP Paribas Cradif Türkiye olarak bu konuda son derece hassassız. Hemen her konuda şirket içi demokrasiyi işletmeye çalışıyoruz. Çalışanlarımızı düzenli olarak dinliyor, sık sık onların görüş ve önerilerine başvuran anketler gerçekleştiriyoruz. Yeni binamızın sosyal alanlarını da tasarlarken tamamen onların arzu ve beklentilerine göre hareket ettik. Bazen çok ufak detayların bile çalışanları iş ortamının stresinden ve tekdüzeliğinden uzaklaştırmaya yettiğini görüyoruz.” dedi.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/cardif-yeni-binasinda/335086