Yazdır

ING’den Yapı Kredi’ye transfer

Tarih: 12 Ekim 2011 - 09:59

Yapı Kredi Bankası Perakende Bankacılık Satış Direktörü pozisyonu için ING Bank Türkiye’den bir yöneticiyi transfer etti.

Yaklaşık 3 yıldır ING Bank Türkiye’de Şubeler Satış Yönetimi Grup Müdürü olarak görev yapan Tanju Mumcu ani bir kararla banka ile yollarını ayırdı. Aldığımız duyumlara göre mumcu Yapı Kredi Bankası’na transfer oldu. Mumcu, Yapı Kredi Bankası’nda Perakende Bankacılık Satış Direktörü olarak görev yapacak.
İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümü mezunu olan Tanju Mumcu, ING Bank’a katılmadan önce Pamukbank, Toprakbank, Kentbank, Demirbank, Dışbank ve Fortis Bank gibi finans kuruluşlarında yöneticilik yaptı.
1996- 1998 yılları arasında Demirbank’ta çalışan Mumcu; 1998 yılında katıldığı Dışbank bünyesinde Merkez Şube Müdürlüğü, Beşiktaş Bölge Müdürlüğü ve Ticari Bankacılık Türkiye Satış Yönetiminden sorumlu Satış Direktörlüğü görevlerinde bulundu. Tanju Mumcu, 2005 yılından 2008 yıl sonuna kadar ise Fortisbank Küçük İşletmeler ve Bireysel Bankacılık Türkiye Şubeler Satış Yönetiminden sorumlu Perakende Bankacılık Yönetici Direktörü’ydü. 2009 Ocak ayında ING Bank Türkiye’ye geçen Mumcu, bundan sonra Yapı Kredi’de görev yapacak.
Finansgundem.com olarak Tanju Mumcu’ya yeni görevinde başarılar dileriz.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/ingden-yapi-krediye-transfer/327499