Yazdır

HSBC'de sürpriz istifa!

Tarih: 22 Temmuz 2011 - 00:30

Piraye Antika'nın görevden ayrılmasıyla bankada başlayan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi

HSBC üst yönetiminde değişim rüzgarı devam ediyor. Yeni Genel müdür Martin Spurling'in gelişi sonrası yeniden yapılanan HSBC Türkiye'de yönetici kadrosunda başlayan kopmalara bir yenisi daha eklendi. HSBC Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yrd. Demet Cimilli bankadan ayrıldı.  Demet Cimilli, bireysel bankacılıktan sorumlu Genel Müdür yardımcısı olarak görev yapıyor ve eski Genel Müdür Piraye Antika'nın ekibinin en önemli isimlerinden biriydi. 
Geçtiğimiz günlerde ise HSBC Bank Kurumsal İletişim Grup Başkanı Ömer Kayalıoğlu, 5 yıllık çalışma dönemini tamamlayarak istifa ettiğini açıklamıştı. 
Temmuz 1998 tarihinden itibaren HSBC Bank A.Ş.'de Bireysel Finansal Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdüren Demet Cimilli, 18 yıllık iş hayatı süresince İktisat Bankası T.A.Ş., Midland Bank A.Ş., İstanbul (Bankanın ismi 1998 yılında HSBC Bank A.Ş. olarak değiştirilmiştir.) ve Midland Bank Plc, Londra'da çeşitli görevlerde bulundu. Cimilli Kasım 2001'den bu yana HSBC'de, Bireysel Ürün Yönetimi ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.
Bu arada HSBC eski Genel Müdürü Piraye Antika'nın HSBC plc yönetimine girdiğini Türkiye ilk kez finansgundem.com'dan öğrendi. 
Finansgundem.com

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/hsbcde-surpriz-istifa/320333