Yazdır

Osman Şenkul IMC TV'de

Tarih: 08 Temmuz 2011 - 15:38

Deneyimli gazeteci Osman Şenkul, IMC TV'de Ekonomi Editörü oldu

İMC TV’de ekonomi editörü olan deneyimli gazeteci Osman Şenkul aynı zamanda hafta içi her gün Biraz da Ekonomi programını hazırlayıp sunacak. Ölümün Efendileri ve Dava Themis’e Havale adında iki kitabı bulunan Şenkul, programında ekonominin nabzını sokaktan tutarken stüdyoda da uzman kişilerle sorunları masaya yatırıyor.
Osman Şenkul’un hazırlayıp sunduğu Biraz da Ekonomi İMC TV’de
Ekonomiye piyasadan değil, üretimden, ticaretten ve emekten bakan ekonomi programı Biraz da Ekonomi hafta içi hergün İMC TV’de. Deneyimli gazeteci Osman Şenkul’un hazırlayıp sunduğu programda, sokağın sesine kulak verip, uzman yorumlarını izlerken, resmi verilen arkasındaki gerçekler masaya yatırılıyor.
Biraz da Ekonomi hafta içi her gün 12.15’te İMC TV’de.
OSMAN ŞENKUL KİMDİR?
Osman Şenkul 1959'da İzmit'te doğdu. Darüşşafaka Lisesi ve İzmit Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü'nün ardından, ODTÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nde 1979 yılında başlayan üniversite eğitimini, 1988 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu’nda tamamladı. Şenkul, gazetecilik yaşamına 1983 yılında Dünya Gazetesi’nde başladı ve sırasıyla Milliyet, Yeni Asır İstanbul ve Cumhuriyet gazetelerinde çalıştı. Muhabir olarak 1993 yılında göreve başladığı Reuters Haber Ajansı Türkiye Bürosu'nda Haber Müdürlüğü ve Yazıişleri Müdürlüğü yapan Şenkul, halen Referans Gazetesi'nde Yazıişleri Müdürü olarak çalışıyor. Şenkul, Çağdaş Gazeteciler Derneği İstanbul Şubesi Kurucu Başkanlığı ve Ekonomi Muhabirleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanlığı görevlerinde de bulundu.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/osman-senkul-imc-tvde/319237