Yazdır

Siyasetçilerden TÜSİAD'a büyük ilgi

Tarih: 10 Aralık 2010 - 00:15

TÜSİAD'ın dün akşam Sheraton Otel'de yaptığı resepsiyona siyasetçiler büyük bir ilgi gsterdi.

TÜSİAD, yarın gerçekleştirilecek Yüksek İstişare Konseyi öncesinde resepsiyon verdi.
Sheraton Otel'de düzenlenen resepsiyona, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, ATO Başkanı Sinan Aygün, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, milletvekilleri, eski bakanlar, iş adamları ve davetliler katıldı.
Davetlileri salona gelişlerinde, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ve Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Mustafa Koç karşıladı.
Bakan Yıldız, burada bir gazetecinin ''elektriğe zam var mı?'' sorusuna ''Böyle bir şey duymadım'' yanıtını verdi.
Bir süre Boyner ile sohbet eden Yıldız, TÜSİAD'ın böyle bir etkinliği Ankara'da yapmasını olumlu bulduğunu söyledi. Ümit Boyner de ''Seçim öncesi herkesi, tüm siyasileri daha çok dinlemek için Ankara'da yapmaya karar verdik'' diye konuştu. Bu arada Boyner'in Yenilenebilir Enerji Kanunu'nu sorması üzerine Yıldız, düzenlemenin yakında TBMM Genel Kurulu'na geleceğini kaydetti.
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, bir gazetecinin ''Türkiye'nin 1968'lere döneceği kaygısı bulunduğunu'' belirterek ''Bu endişeyi paylaşıyor mısınız?'' sorusuna, ''Biz 68'i aştık, artık 2010'a geldik. 68'ler çok gerilerde kaldı. Yani artık insanların kendilerini yenilemesi lazım'' karşılığını verdi.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/siyasetcilerden-tusiada-buyuk-ilgi/310180