Yazdır

Birlik Başkanlığına yeni bir aday

Tarih: 22 Mart 2011 - 08:46

TSŞRB Başkanı Hulusi Taşkıran'ın başkanlığı devretme kararından sonra yeni isimler adaylığını açıklamaya başladı.Adaylara yeni bir isim daha eklendi

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su, Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanlığı’na (TSRŞB) aday olduğunu açıkladı. 64 üyesi bulunan Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği’nin şimdiki Başkanı Hulusi Taşkıran’ın görev süresi 10 Nisan’da sona eriyor. 2005 yılından bu yana Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı olan Hulusi Taşkıran’ın yeni dönemde başkanlığı devretmek yönündeki kararını açıklamasının ardından Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su da adaylığını açıkladı.
Mustafa Su adaylığını açıklarken yaptığı kısa açıklamada, sektörün gelişmesi amacıyla geçmişte olduğu gibi gelecekte de canla başla çalışacağını, bunu yaparken Başkanlık sorumluluğunu da taşıyor olmanın kendisine onur vereceğini belirtti.
Sektör şirketleri arasında dayanışma sağlanması ve haksız rekabetin önlenmesi amacıyla kurulan TSRŞB’nin başkanlık seçimleri, 9-10 Nisan tarihlerinde Birlik’in Levent’teki ofisinde gerçekleşecek. Üye 64 şirketin oylarıyla iki yıllığına seçilecek olan yeni başkanın, sektör şirketlerinden birinde aktif görevde bulunması gerekiyor.

Mustafa Su Kimdir?

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/birlik-baskanligina-yeni-bir-aday/305340