Yazdır

Sakın Özince duymasın!

Tarih: 31 Ocak 2011 - 14:55

İş Bankası'nın 'bankamatik' reklamlarında oynayan Alabora, bankadan sendikalı oldukları için atılan işçileri ziyaret etti

Oyuncu Mehmet Ali Alabora, 'sendikalı oldukları gerekçesiyle kendilerini işten atmak'la itham ettikleri İşbankası ve iştiraki Nemtrans'ı protesto eden işçileri ziyaret etti. İş Bankası'nın 'bankamatik' reklamlarında oynayan Alabora, çözüm için 'katkıda bulunma sözü' verdi.
DİSK'e bağlı Nakliyat-İş Sendikası'nın organize ettiği Direniş Çadırı’nda işçileri ziyaret eden Mehmet Ali Alabora, konu hakkında bilgi aldı.
Dayanışma ile ilgili düşüncelerini ziyaret defterine yazan, ünlü oyuncu, sorunun çözümü için katkıda bulunacağını belirtti.
İşçiler, Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan, toplam 68 işçinin çalıştığı lojistik şirketinde sendika üyesi oldukları gerekçesiyle işten adıldıklarını idida ediyor.
Şirket ise aksini savunuyor. Kara nakliye iş kolunda zarar ettiğini ve bu bölümü kapatmak zorunda kaldığını ifade eden şirket yetkilileri, buradaki işçilerine de diğer şirketlerinde iş imkanı sunduklarını kaydediyor.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/sakin-ozince-duymasin/300722