Yazdır

Derviş kadroları tasviye mi ediliyor?

Tarih: 11 Kasım 2010 - 16:18

Finans çevrelerinde konuşulanlara göre Ziraat Bankası'nda geçen hafta bir operasyon yapıldı...

Ankara'da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bankacılık sektörü denilince hep akla istanbul'daki gelişmeler gelir. Oysa Ankara resmen kaynıyor. Özellikle kamu bankalarındaki atamalar gündeme bomba gibi düşüyor. Ankara'dan iki hafta yine ilginç bir gelişme yaşandı. Bu gelişmeden sonra yapılan yorumlar da oldukça ilginçti. Biz kulağımaz gelen bu dedikoduları aktaralım istedik.

Finans çevrelerinde konuşulanlara göre geçen hafta Ziraat Bankası'nda bir yönetici banka ile yollarını ayırmak zorunda kaldı. Bu yöneticinin en önemli özelliği yaklaşık 10 yıldır bankada çalışması. O zaman neden ayrıldı diye merak edenler için yazalım.

Ankara'da konuşulanlara göre Ziraat Bankası'nda Kemal Derviş döneminden kalan yönetim kadrolarının, banka ile yollarını ayırması için özel bir çaba gösteriliyormuş. Yani söylentiler bu yönde. Anlatılanlara göre bu bu çabaların sonuç vermiş. Anlaşılan son operasyon ile birlikte Derviş döneminden kalan son yönetici de de banka ile yollarını ayırmış. Kısacası Ankara'da bunlar konuşuluyor.Bizden söylemesi...   

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/dervis-kadrolari-tasviye-mi-ediliyor/296494