Yazdır

Fenerli 3 yılıdıza ciddi uyarı

Tarih: 27 Ekim 2012 - 08:12

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, form grafiği düşen 3 oyuncuya ciddi uyarılar yapacak

Mönchengladbach, Beşiktaş ve AEL Limassol maçlarını kazanan, Bursa’dan bir puan çıkaran sarı-lacivertli takımda, Kuyt ve Krasic’in düşük form grafikleri Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı harekete geçirdi. Milliyet gazetesinin habarine göre, AEL Limassol maçını kazanarak grupta liderliğe yükselen Fenerbahçe’de Kuyt ve Krasic ile bu sezon hiç kendini gösteremeyen Stoch’un performanslarını sorgulamak isteyen Kocaman bu oyuncularla Antalyaspor maçı öncesi bir araya gelip, durum değerlendirmesi yapacak.
Geldiği ilk günlerdeki başarı grafiği hızla düşen Kuyt ile henüz kendini ispat edemeyen Krasic’i dinleyecek olan Aykut Kocaman, bu futbolculara kısa sürede takıma katkı yapmaları çağrısında bulunacak. Stoch ile de görüşecek olan Kocaman, bu futbolcudan aklından takımdan ayrılmayı çıkarmasını, kendini antrenmanlara vermesini ve oynayamadığı zaman küsmeyip, katılımcı olmasını isteyecek. Sarı-lacivertli hocanın, form durumları inişte olan diğer oyuncularla da bir araya geleceği öğrenildi.
Kıbrıs Rum Kesimi’nden sabaha karşı dönen Fenerbahçeli futbolcular dün izin yaptı. Sarı-lacivertli takım, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/fenerli-3-yilidiza-ciddi-uyari/287060