Yazdır

Hakan Ateş basından da övgü aldı

Tarih: 01 Ekim 2012 - 14:50

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş geçen hafta yapılan toplantıda hem Sberbank yönetiminden hem de basından tam not aldı

FİNANSGÜNDEM-ÖZEL
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, bilgisi, sempatik tavırları ve basın ile ilişkileri açısından çevresinde sevilen bir bankacı olarak biliniyor. Bankacılık kariyerindeki başarısı da iki kez el değiştiren Denizbank’ın sahipleri tarafından sürekli dile getiriliyor. Geçen Cuma günü Denizbank’ın resmen Sberbank bünyesine katılması nedeniyle düzenlenen toplantıda, biraz durgun gözükse de kendinden emin bir şekilde konuşması basından tam not aldı. Durgunluğunun nedenini ise toplantı sonrası Hakan Ateş’ten öğrendik. Ateş, “Üşütmüşüm. Biraz rahatsızım. Onun haricinde her şey iyi” dedi. 
SÖZLEŞME YAPMADIM, YAPMAM
Yapılan toplantıda Sberbank CEO’su Herman Gref, Hakan Ateş ve ekibinin başarısına da sık sık vurgu yaptı. Gref, “Bu kadar parayı bankanın aktif büyüklüğü ve mevduatı için ödemedik, çalışanları için ödedik. Banka yönetimi değişmeyecek” dedi.
Biz de Hakan Ateş’e, Sberbank yönetimi ile yeni bir sözleşme yapıp yapmadıklarını sorduk. Uzun yıllar Zorlu Grubu ile birlikte çalıştığını ve hiçbir zaman sözleşmesinin olmadığını söyleyen Ateş, “Sermayedar bizden memnun olursa, biz de onlardan memnun olursak, sözleşmeye gerek yok. Ben Denizbank’ın ilk satış sürecinde Dexia yönetimi ile de sözleşme yapmadım. Yani satış sürecinde bunları konuşmadık. Bankayı aldıktan sonra bana 3 yıllık sözleşme önerdiler. Yaptık, daha sonra da bu sözleşmeyi uzattık” dedi. Sberbank yönetimi ile de satış sürecinde böyle bir talebi olmadığını ve bu konuları konuşmadıklarını söyleyen Ateş, sözlerine şöyle devam etti: “Ben ve ekibimle çalışmak istiyorlarsa birlikte çalışırız. İlla da sözleşmeye gerek yok…”
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’in basından tam not alan bir başka özelliği de kullandığı öz Türkçe kelimelerdi. Slayt yerine yansı’yı kullanmayı tercih eden Ateş’in kullandığı bir başka öz Türkçe kelime de “bağıtlandı” oldu. Seslendirme sanatçısı olan ve Denizbank ile ilgili birçok seslendirmeyi kendisi yapan Hakan ateş böylece farkını bir kez daha gösterdi….

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/hakan-ates-basindan-da-ovgu-aldi/284621