Yazdır

Selahattin TEB için sahnede!

Tarih: 28 Eylül 2012 - 14:52

'Yalan Dünya' dizisinin 'Selahattin’i Olgun Şimşek, 2.5 yıl boyunca TEB için sahneye çıkacak

Bankacıların bilişimci ilgisi sürüyor. Son yıllarda Telekom’un reklam filmlerinde oynayan Cem Yılmaz’ın İş Bankası tarafından transfer edilmesiyle birlikte bu alanda bir hamle de Akbank yapmıştı. Akbank, yıllardır Vodafone reklamlarında oynayan Şafak Sezer ile el sıkışmış ve bankanın yeni reklam yüzü olarak anlaşmıştı. Bilindiği gibi Şafak Sezer Vodafone reklamlarında ‘kırmızı’ sloganına vurgu yapıyordu. Akbank için de kırmızı önem taşıyor. Logosundan yeni ürünlerine kadar birçok alanda kırmızıyı kullanan Akbank, son dönemin gözde şubelerinden olan (sadece mortage kredisi veren şubeler) Büyük Kırmızı Ev” adını vermişti.
Akbank’tan sonra şimdi de TEB eskiden bilişim sektöründe TT Net reklamlarında oynayan bir oyuncuyu reklam yüzü yaptı. TT Net reklamlarında Şener Şen ile birlikte oynayan Olgun Şimşek artık TEB reklamlarında kendini gösterecek. Yalan Dünya dizisindeki “Selahattin” karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanan Şimşek, artık TEB'in reklam yüzü olacak. Kamera karşısına da bu karakterle çıkacak.
Olgun Şimşek’in canlandırdığı ve 2.5 yıl boyunca TEB’in reklamlarının ana karakteri olacak olan Selahattin’in ilk reklam kampanyası ise ‘Biriktiren Kredi’ oldu.
“Biriktiren Kredi”de TEB, cazip oranlardaki kredi ile tüketicilerin ihtiyaçlarına finansman sunarken, müşterisi adına da para biriktiriyor. Tüketici kredisi kullanan müşterilerinin gerçekleştirdiği bankacılık işlemleri karşılığında TEB, her ay müşterisinin vadeli hesabına para yatırıyor. Bu sayede TEB, kredi vadesi boyunca müşterilerinin hesabına 500 TL’ye kadar yatırım yaparak birikimi başlatıyor.
TEB’DEN 500 TL İLE BİRİKİME DESTEK
TEB, kredi vadesi süresince her ay yatırdığı tutarlar ile birikimi müşterisi adına yaparken, biriken parayı vadeli hesabın getirileri ile değerlendiriyor. Kredi ödemesi tamamlandıktan sonra müşteriler, hesaplarında biriken tüm tutarı faiziyle birlikte çekebiliyor ya da üzerine birikim yapmaya devam edebiliyor.
TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, “Müşterilerimiz, ihtiyaç kredisi kullanarak mevcut giderlerini karşılamaya çalışırken biz onlar adına birikimi başlatıyoruz. Biriktiren Kredi ile ‘Harcamalardan dolayı birikime başlayamıyorum’ söylemini bitiriyoruz. Biriktiren Kredi ile TEB olarak birikimin temelini atıyoruz, müşterilerimizi birikime teşvik ediyoruz. Kredi ödemesi bittikten sonra müşterilerimiz dilerlerse aynı hesap üzerinden birikim yapmaya devam edebilir” dedi. ‘Biriktiren Kredi’den yararlanmak isteyenlerin TEB şubelerine başvurmaları yeterli. Detaylı bilgi için: www.teb.com.tr ve 444 0 666

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/selahattin-teb-icin-sahnede/284350