Yazdır

Turkcell'den FİNANSGUNDEM'e açıklama

Tarih: 02 Temmuz 2010 - 17:24

“Turkcell hattı olanlar dikkat!!!" başlıklı haberimize Turkcell'den açıklama geldi

Turkcell'den yapılan açıklama şöyle: 02 Temmuz Cuma günü internet sitenizde yer alan “Turkcell hattı olanlar dikkat!!! : Yanlışlıkla internete girmeyin faturalarınız 20 kat kabarabilir!!!” başlıklı haberinizde anlatılanların gerçekleri yansıtmadığını ifade etmek isteriz.
Turkcell olarak müşterilerimize mobil internete en avantajlı koşullarla ulaşabilmelerini sağlayacak paket ve tarife seçenekleri sunuyoruz. Bu paket ve tarifelere ilişkin bilgiler, Turkcell Müşteri Hizmetleri, www.turkcell.com.tr kurumsal internet sitesi ve bütün Turkcell İletişim Merkezleri ‘nde (TİM) müşterilerimizle açıkça paylaşılıyor.
Müşterilerimiz herhangi bir internet paketi seçmek yerine standart tarifeden internet kullandığında fatura dönemi içindeki kullanımları 1 ve 5 MB’a ulaştığı zaman aşağıdaki 2 ayrı mesajı gönderip, internet paketlerinden birine geçmenin faydasını açıkça belirtiyoruz.
“Bu fatura döneminde internet kullanımınız 1 MB’a ulaşmıştır. AY yazıp 2260’a gönderin, ayda 10 TL’ye internette 20 kata varan fiyat avantajından faydalanın.
Bu fatura döneminde internet kullanımınız 5 MB a ulaşmıştır. AY yazıp 2260 a gönderin, ayda 10 TL’ye internette 20 kata varan fiyat avantajından faydalanın.”
Bu nedenle özellikle haberdeki “Turkcell fiyat konusunda beni hiç uyarmadı” ifadesi doğruyu yansıtmamaktadır.

Bu uyarı mesajının yanı sıra bir fatura dönemi içindeki internet kullanımları için geçerli olan 199 TL’lik üst limiti de Haziran 2010 itibariyle 99 TL’ye indirilmiştir. Dolayısıyla yukarıda belirttiğimiz uyarı ve hatırlatmalara rağmen müşterilerimiz standart tarifeden internet kullanmaya devam ederse, 50 MB’tan sonrası için ücret alınmamaktadır.
TURKCELL HATTI OLANLAR DİKKAT HEBERİ İÇİN TIKLAYIN
Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/turkcellden-finansgundeme-aciklama/280024