Yazdır

FİNANSGUNDEM'in haberi dergilerde

Tarih: 19 Nisan 2010 - 16:35

FİNANSGUNDEM’in 24 Mart’ta yayınlanan “Didem Gordon” haberi yazılı basına bu hafta yansıdı

Banka ve sermaye piyasalarının nabzını tutan FİNANSGUNDEM, Türk basının da referans sitesi konumuna geldi. Para Dergisi ve Ekonomist Dergisi bu hafta kulis sayfalarında FİNANSGUNDEM’de 24 Mart 2010 tarihinde yayınlanan haberi yayınladı. Gordon’un finans sektörüne döneceğini aylar öncesinden yayınlamıştık. Aynı gün FİNANSGUNDEM’i arayan Didem Gordon, iddiaları yalanlamıştı. Gerçek, SPK’nın onayıyla ortaya çıktı.
Para Dergisi'nden Barış Bekar'ın haberine göre, bir süre sektörden uzak kalan Didem Gordon, Libera Portföy Yönetimi ile sektöre geri dönecek.
Ekonomist Dergisi'nde ise Mart ayı sonunda ING Portföy’den ayrılan Didem Gordon'un, eski iş ve okul arkadaşı İmregül Gencer ile portföy şirketi kurduğu belirtiliyor. Libera Portföy Yönetimi isimli şirketin kuruluş izni SPK’dan çıktığı belirtilen haber şöyle devam ediyor:
"Cuma akşamı konuştuğumuz Gordon, kuruluş izninin ardından diğer bürokratik işlemlerin bitirilmesiyle, bu kez faaliyet izni için SPK’nın kapısını çalacak.
Şirketinin kurulmasının ardından Gordon ve Gencer’den oluşan ekibe üçüncü bir isim katılacak. O da Yapı Kredi Portföy’den ayrılan ve Gordon’un 15 yıllık mesai arkadaşı Okan Alpay. Gordon, 'Henüz şirketle ilgili bürokratik işlemleri bitirmeye çalışıyoruz. Ardından SPK’ya bu kez faaliyet izni için başvuracağız' diyor."


FİNANSGUNDEM'İN 24 MART 2010 TARİHLİ HABERİ İÇİN TIKLAYIN
Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/finansgundemin-haberi-dergilerde/273649