Yazdır

O artık danışman!

Tarih: 14 Eylül 2009 - 11:01

Yapı Kredi Sigorta Genel Müdür Yardımcısı iken New Life Sigorta kurucu genel müdürlüğünü yapan TAnsel Birol danışmanlık şirketi kurdu.

BRL Danışmanlık'ı kuran TANSEL BİROL, 1964 yılında doğdu. İTÜ Petrol Mühendisliği ve İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü mezunu.Çalışma hayatına 1990 yılında sigorta satış temsilcisi olarak başladı. Aynı şirkette 16 yıl boyunca çeşitli kademelerde görev aldıktan sonra, satıştan sorumlu genel müdür yardımcısı ünvanıyla çalışırken, 2006 yılında kurucu genel müdür olarak, sadece hayat sigortacılığına odaklanmış, bir hayat sigortası şirketi kurmak üzere görevinden ayrıldı. Üç yıla yakın süre bu şirketin genel müdürlük ve yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürüttü.

2009 yılında BRL Danışmanlık’ı kurdu.

Neden Danışmanlık? Sorusuna Tansel Birol sitesinde şöyle cevap veriyor.


NEDEN DANIŞMANLIK?

İçinden geçmekte olduğumuz global kriz ortamı ve bu ortamdan bağımsız olarak artan rekabet koşulları, ölçeği ne olursa olsun tüm kurumlarda, karlılık ve verimlilik sonuçlarını tekrar gözden geçirmeyi zorunlu kıldı.
Mevcut yönetim kadrolarının doğal olarak firma içi işleyiş ve iç dengelere odaklanması nedeniyle, yeni projeler ya da yeniden yapılanma süreçlerinde, dışarıdan profesyonellerle çalışmak adeta zorunluluk haline geldi.
Özellikle deneyimli profesyonelleri, tam zamanlı istihdam etmek yerine, bu kişilerin yarı zamanlı danışmanlık hizmetlerinden yararlanmak, kurumların maliyet/verimlilik değerlendirmelerinde pozitif sonuçlar vermeye başladı.
BRL Danışmanlık, 20 yıllık sektör bilgisi ve deneyimiyle bu amaçlarla kuruldu ve kurulmasının hemen ardından, uzmanlık konularında danışmanlık hizmetleri vermeye başladı.

BRL DANIŞMANLIK İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN




Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/o-artik-danisman/262001