Yazdır

Esenyurt'ta aracıyla çocuğu ezen sürücü intihar etti

Tarih: 28 Ekim 2024 - 19:26

Esenyurt'ta 19 aylık bir çocuğu ezerek ölümüne neden olan sürücü, olay sonrası yaşamına son verdi. Yapılan tüm müdahaleler, hem çocuk hem de sürücüyü kurtarmaya yetmedi

Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi'nde yaşanan olayda, aracıyla 19 aylık bir çocuğun ölümüne neden olan sürücü Enes Çakmak, kazanın ardından intihar etti.

Olay, 3043. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, annesi çöp dökmek için dışarı çıktığı sırada 19 aylık Ö. A. K., park halindeki aracın etrafında dolanmaya başladı. Çocuğun peşinden giden annesi, bu sırada Enes Çakmak'ın kullandığı aracın hareket ettiğini fark etti. Araç, 19 aylık çocuğu ezdi.

Kazanın farkına varan sürücü Enes Çakmak, aracını durdurdu ve araçtan inerek durumu kontrol etti. Korkunç manzarayı gören Çakmak, daha sonra tekrar aracına bindi.

Olayın ardından yapılan ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, Enes Çakmak'ın intihara teşebbüs ettiği belirlendi.

Sağlık ekipleri, hem yaralı çocuğa hem de sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Ancak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan çocuk ve sürücü, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

"Yenidoğan çetesi"ne yönelik şikayetler devam ediyor

 

11 kişinin öldüğü kazada bilirkişi raporu açıklandı11 kişinin öldüğü kazada bilirkişi raporu açıklandı

 

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/esenyurtta-araciyla-cocugu-ezen-surucu-intihar-etti/1824822