Yazdır

Facebook'tan sahte reklam ve dolandırıcılık açıklaması!

Tarih: 28 Ekim 2024 - 13:20

Sosyal medyada giderek artan sponsorlu içerik dolandırıcılığı ile ilgili Meta'dan yeni bir açıklama yapıldı.


Sosyal medya platformlarında günden güne artan dolandırıcılık reklamları, sosyal medya şirketlerini harekete geçirdi. Facebook ve Instagram'ın sahibi olan META şirketi bu konuda dikkatli olacaklarını açıkladı.

DOLANDIRICILARA İZİN VERİLMEYECEK

META'nın CNBC-E'ye gönderdiği çıklamada, "Kullanıcılarımızı dolandırmayı veya yanlış yönlendirmeyi amaçlayan reklamların platformumuzda olmasını kesinlikle istemiyoruz" denildi ve "Politikamızı ihlal eden ve topluluğumuza zarar veren bu içerikleri tespit ettiğimizde kaldırıyoruz ve bu alandaki mücadelemizi pekiştirmeye devam ediyoruz" denildi.

Özellikle ekonomistleri hedef alan sosyal medya dolandırıcıları Facebook ve WhatsApp üzerinden ağına düşürdü vatandaşlardan yüklü miktarlarda para transferleri alarak büyük mağduriyetler oluşturuyor. Bu dolandırıcılık girişimlerinde son olarak. Daron Acemoğlu ve Selçuk Bayraktar'ın sahibi olduğu Baykar'ın adı kullanıldı.

Meta, yemek paralarıyla çamaşır deterjanı alan çalışanlarını işten çıkardıMeta, yemek paralarıyla çamaşır deterjanı alan çalışanlarını işten çıkardı

 

Meta'dan Rus medyasına yaptırım!Meta'dan Rus medyasına yaptırım!

 

Zuckerberg'in Facebook ve Instagram zaferiZuckerberg'in Facebook ve Instagram zaferi

 

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/facebooktan-sahte-reklam-ve-dolandiricilik-aciklamasi/1824758