Yazdır

Milli futbolcu için şok iddia: Ancelotti küstürdü, Arda gidiyor

Tarih: 27 Ekim 2024 - 18:05

Milli Takım'daki harika futboluyla tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu için İspanyol basınında flaş bir iddia ortaya atıldı

İspanya La Liga'ya transferi ve A Milli Futbol Takımı'ndaki başarılarıyla İspanyol basının da sürekli kendisinden bahsettiği Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor mu? Real Madrid'de istediği forma şansını bir türlü yakalayamayan Arda Güler için flaş bir iddia ortaya atıldı. Liverpool'un milli futbolcuyu istediği belirtildi.

Liverpool Salah'ın yerine düşünüyor

İspanyol basınından El Nacional, Arne Slot yönetimindeki Liverpool'un Arda için 70 milyon euro ödemeye hazır olduğunu aktardı. Kırmızılar'ın olası Salah ayrılığı için bu transferi fırsat olarak gördüğünü vurguladı.

Dün oynanan El-Clasico maçında Real Madrid'in Barcelona'dan fark yemesi ve Ancelotti'nin Arda Güler'e şans vermemesi oldukça eleştirilmişti. Arda'nın da daha fazla forma giymek için gelen teklifleri değerlendireceği iddia edildi.

İtalyan teknik adam Arda Güler'e bu sezon 11 maçta sadece 292 dakika forma verdi. (Sözcü)

Arda Güler ile ilgili çarpıcı raporArda Güler ile ilgili çarpıcı rapor

 

Arda Güler Barcelona'nın hocasını kıskandırdıArda Güler Barcelona'nın hocasını kıskandırdı

 

İspanyol basınında gündem Arda Gülerİspanyol basınında gündem Arda Güler

 

Arda Güler İspanya'yı karıştırdıArda Güler İspanya'yı karıştırdı

 

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/milli-futbolcu-icin-sok-iddia-ancelotti-kusturdu-arda-gidiyor/1824670