Yazdır

Malatya'da 6 bin 759 konutun kurası yarın çekilecek

Tarih: 25 Ekim 2024 - 14:36

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde büyük yıkıma uğrayan Malatya'da yapımı tamamlanan 6 bin 759 konutun kurası yarın çekilecek.


Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde büyük yıkıma uğrayan Malatya'da yapımı tamamlanan 6 bin 759 konutun kurası yarın çekilecek. Yarın 14.00'de yapılacak kura törenine, Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Yerlikaya ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum Ankara'dan bağlantıyla katılacak.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yarın saat 14.00'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Ankara'dan bağlantıyla katılacakları törende kentteki 6 bin 759 konutun kurasının çekileceğini belirtti.

''TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, "Bu kura ile birlikte Malatyamızda toplam 17 bin 438 konutumuzu hak sahiplerine teslim etmiş olacağız. Derdimize derman, yaramıza merhem oldukları ve şehrimize, hemşehrilerimize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bakanlarımıza ve emeği geçen herkese tüm hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. İnşallah en kısa sürede her bir hemşehrimizin evine, iş yerine kavuşması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

TOKİ indirim kampanyasından 22 bin konut ve iş yeri alıcısı yararlandıTOKİ indirim kampanyasından 22 bin konut ve iş yeri alıcısı yararlandı

 

TOKİ'den uygun fiyatlı arsa fırsatı: 35 ilde satış yapılacak!TOKİ'den uygun fiyatlı arsa fırsatı: 35 ilde satış yapılacak!

 

TOKİ'de indirim kampanyasıTOKİ'de indirim kampanyası

 

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/malatyada-6-bin-759-konutun-kurasi-yarin-cekilecek/1824407