Yazdır

İşte Nevzat Bahtiyar'ın Narin'i taşıdığı görüntüler!

Tarih: 23 Ekim 2024 - 17:30

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran'ın cansız bedeninin taşındığı görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe mahallesindeki evinde öldürülen Narin Güran'ın (8) cansız bedenini kırmızı renkli aracı ile taşıyan Nevzat Bahtiyar'ın toprak yolda ilerlediği anlar ortaya çıktı.

Narin'in cansız bedenini Eğertutmaz Deresi'ne taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın, otomobili ile dereye gittiği anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; Nevzat Bahtiyar'ın otomobili ile toprak yolda ilerlediği görülüyor. 

📌 Nevzat Bahtiyar'ın, Narin'in cansız bedenini aracıyla taşıdığı görüntüler ortaya çıktı pic.twitter.com/0ngbgch8PD

— Demirören Haber Ajansı (@dhainternet) October 23, 2024

12 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında, çuval içinde, üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada; otomobilinde Narin'e ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran, cesedi taşıdığını itiraf eden komşusu Nevzat Bahtiyar, Narin'in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanmıştı.

Narin cinayetinde ilk duruşma tarihi belli olduNarin cinayetinde ilk duruşma tarihi belli oldu

 

Narin cinayetinde istenen cezalar belli olduNarin cinayetinde istenen cezalar belli oldu

 

 Narin Güran cinayeti soruşturmasında iddianame hazır! İşte bir numaralı sanık Narin Güran cinayeti soruşturmasında iddianame hazır! İşte bir numaralı sanık

 

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/iste-nevzat-bahtiyarin-narini-tasidigi-goruntuler/1823947