Yazdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tataristan'a hareket etti

Tarih: 23 Ekim 2024 - 11:10

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da düzenlenecek BRICS Zirvesi'ne katılmak üzere Tataristan'a gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'ndan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Valisi Vasip Şahin, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ve diğer ilgililer uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Tataristan'a gitti.

Büyükelçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sunduBüyükelçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sundu

 

Erdoğan'dan Bahçeli'nin Öcalan çağrısına ilk yanıt! Tarihi fırsat penceresi açtıkErdoğan'dan Bahçeli'nin Öcalan çağrısına ilk yanıt! Tarihi fırsat penceresi açtık

 

Kremlin açıkladı! Erdoğan-Putin zirvesinin tarihi belli olduKremlin açıkladı! Erdoğan-Putin zirvesinin tarihi belli oldu

 

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/cumhurbaskani-erdogan-tataristana-hareket-etti/1823854