Yazdır

QNB Türkiye'den dijital bankacılıkta yeni adım

Tarih: 21 Ekim 2024 - 14:20

Online Ekstre ve Online Para Transferi API'lerini yenileyerek başvuru süreçlerini İnternet bankacılığına taşıyan QNB Türkiye’de manuel ekstre süreçleri tarihe karışıyor. 

Islak imzalı sözleşme sürecini tamamen ortadan kaldıran QNB Türkiye, manuel başvuruya gerek kalmadan, ‘Tüzel İnternet Bankacılığı’ üzerinden ‘Online Ekstre’ ve ‘Online Para Transferleri’ tanım süreçlerini müşterilerinin kendilerinin, çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmesini sağladı.

API, bir uygulamanın başka bir uygulama ile iletişim kurarak veri alışverişi yapılmasını sağlayan bir bağlantı noktasıdır. QNB Türkiye’nin Online Ekstre ve Online Para Transferi API'lerini kullanmak isteyen firmalar, servis detaylarını incelemek ve testlerini gerçekleştirmek için QNB API Developer Portal’a girebilir, kullanım başvurularını İnternet Bankacılığı üzerinden kolayca yapabilirler. İnternet bankacılığından API başvurusunu tamamlayan QNB Türkiye müşterileri, ekstre ve para transfer API’lerine kolayca erişebilir, anında para transferlerini gerçekleştirebilirler. 

QNB Türkiye Nakit Yönetimi ve Dış Ticaret Direktörü Rahşan Tiken Kavas, zenginleşen Online Ekstre ve Online Para Transferi API’leri için şunları söyledi:

QNB Türkiye olarak dijital gelişmeleri yakından takip ediyor ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak yenilikler yapıyoruz. Bu adımla, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırarak onlara daha hızlı biz çözüm sunuyoruz. Tüzel müşterilerimizin bankamızla olan iş süreçlerini dijitalleştirerek onların güvenilir bir çözüm ortağı olmaktan gurur duyuyoruz.”

QNB Türkiye yeni reklam filmlerini yayınladı: Herkes QNB’ye geçiyor!QNB Türkiye yeni reklam filmlerini yayınladı: Herkes QNB’ye geçiyor!

 

 QNB Türkiye, yeşil ve mavi tahvil ihracıyla, Türkiye’nin ilk mavi tahvil ihracına imza attı QNB Türkiye, yeşil ve mavi tahvil ihracıyla, Türkiye’nin ilk mavi tahvil ihracına imza attı

 

QNB GM Tan'dan faiz açıklaması: İlk indirim ne zaman?QNB GM Tan'dan faiz açıklaması: İlk indirim ne zaman?

 

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/qnb-turkiyeden-dijital-bankacilikta-yeni-adim/1823406