Yazdır

Savunma Sanayii Fonu teklifi için erteleme kararı alındı

Tarih: 15 Ekim 2024 - 18:15

Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından savunma sanayii destekleme fonu için 750 TL pay alınmasını öngören yasa teklifi geri çekildi

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, kredi kartlarından yıllık 750 TL savunma sanayii destekleme fonu kesintisi düzenlemesinin ertelendiğini açıkladı

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, “Teklifte yer alan unsurların daha detaylı incelenmesi sonucu itirazlar söz konusu oldu, vatandaşlarımızın bazı itirazları oldu. Teklifimiz biraz daha detaylı bir incelemeye alacağız. Bütçemiz görüşüldükten sonra Plan Bütçe Komisyonumuzda gerek itiraz edilen hususlar, gerek diğer kalemlerdeki miktarları tekrar değerlendirmek üzere şimdilik görüşmeleri tamamlamış olduk” dedi.

Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da düzenlemenin yeniden incelemesi konusunda talimat verdiğini belirterek, teklifin bütçe görüşmeleri tamamlandıktan sonra 2025’te gündeme alınacağını ifade etti.

Kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifi TBMM'de!Kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifi TBMM'de!

 



Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/savunma-sanayii-fonu-teklifi-icin-erteleme-karari-alindi/1822338