Yazdır

Ünlü dizinin çekildiği yalı 1.2 milyar TL'ye satışta!

Tarih: 20 Eylül 2024 - 15:38

Ünlü "Yalı Çapkını" dizisinin çekimlerine ev sahipliği yapan Sakıp Sabancı Yalısı, satışa çıkarıldı. Milyonların severek izlediği dizinin çekildiği bu göz alıcı yalı, tam 1 milyar 250 milyon TL bedelle yeni sahibini bekliyor.


Dizinin başrollerinde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun yer almasıyla daha da ilgi çeken Beylerbeyi'ndeki bu tarihi yapı, özellikle İstanbul Boğazı'na bakan konumuyla dikkat çekiyor. Sarıyer Gazetesi'nde yer alan habere göre; yalı bir emlak sitesi üzerinden satışa sunuldu ve kısa sürede büyük ilgi uyandırdı.

YALI SATIŞI BÜYÜK MERAK UYANDIRDI

Sabancı Ailesi'ne ait olan bu ihtişamlı yapı, iki yıl önce aylık 600 bin TL bedelle kiralanmıştı. Kiradan elde edilen gelir ise engellilere destek amacıyla kullanılıyordu. Şimdi ise yalının kimin tarafından satın alınacağı ve yeni sahibinin, binanın dizilerde kullanılmasına izin verip vermeyeceği büyük bir merak konusu oldu.

Bu tarihi yalı, hem "Yalı Çapkını" dizisiyle anılması hem de İstanbul Boğazı’nın nadide yapılarından biri olması nedeniyle oldukça yüksek bir değere sahip. Bakalım, bu prestijli yapı yeni sahibini ne zaman bulacak? (Sözcü)

İnşaat firmalarının satışları 5 yılda 4 katına çıktıİnşaat firmalarının satışları 5 yılda 4 katına çıktı

 

Ultra lüks evlerde rekor satışUltra lüks evlerde rekor satış

 

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/unlu-dizinin-cekildigi-yali-12-milyar-tlye-satista/1818170