Yazdır

Sberbank'tan hackerlara çağrı

Tarih: 30 Ağustos 2024 - 12:54

Rus Sberbank, bankanın güvenlik açıklarını tespit için, 'beyaz şapkalı' olarak bilinen etik hackerlara ödüllü program başlattı.

Sberbank, güvenlik açıklarını tespit etmek amacıyla "beyaz şapkalı" olarak bilinen etik hackerlar için ödüllü bir program başlattı. Nezavisimaya Gazeta'nın haberine göre banka kritik düzeydeki güvenlik açıklarını tespit eden araştırmacılara 500 bin rubleye (yaklaşık 5 bin 500 dolar) kadar ödül vereceğini duyurdu.

Program kapsamında, Sberbank'ın web sitesi, SberInvest mobil uygulamaları ve Sberbank Online hizmetlerinde güvenlik açıkları aranacak. Araştırmacılar, ödeme işlemlerine yönelik potansiyel tehditleri, kullanıcı verilerinin sızdırılma risklerini ve kimlik doğrulama sistemlerindeki zayıflıkları tespit etmeye çalışacak. Ayrıca, mobil uygulamalarda ve diğer dijital hizmetlerde kritik fonksiyonlara yetkisiz erişim sağlayabilecek açıklar da incelenecek. (Turkrus.com)

Kredi kartı kullanıcılarına büyük hacker tuzağıKredi kartı kullanıcılarına büyük hacker tuzağı

 

Hackerlar McDonald’s’ı vurdu: Instagram hesabıyla kripto vurgunu!Hackerlar McDonald’s’ı vurdu: Instagram hesabıyla kripto vurgunu!

 

Rus hackerler Microsoft'a saldırdıRus hackerler Microsoft'a saldırdı

 

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/sberbanktan-hackerlara-cagri/1814900