Yazdır

Pep Guardiola, City personeline 700 bin sterlin prim dağıttı

Tarih: 29 Ağustos 2024 - 11:13

İngiltere'nin en büyük futbol kulüplerinden olan Manchester City'nin yaklaşık 70 personel için fon oluşturduğu öğrenildi. İddialara göre, teknik direktör Pep Guardiola ise kulüpteki personellere toplamda 700 bin sterlinlik prim dağıttı.

2016 yılında Manchester City'nin başına geçen teknik direktör Pep Guardiola'nın, kulüpteki yaklaşık 60-70 personele kişi başı 10 bin sterlin civarında bir prim verdiği iddia ediliyor.

Barcelona ve Bayern Münih'i de çalıştırmış olan Guardiola, City'nin Premier Lig'deki başarılarının büyük bir kısmına imza attı. Kulüp, son dört sezonda üst üste lig şampiyonu olurken, 2022-23 sezonundaki zaferi ise tarihi bir üçlemenin parçası oldu.

Pep'in etkisi yalnızca sahada değil

Yeni sezona da hızlı bir başlangıç yapan City, ilk iki maçını kazanarak üst üste beşinci şampiyonluğuna göz kırptı. Ancak Guardiola, sadece sahada değil, kulüp içinde de etkisini sürdürüyor.

İddialara göre, Guardiola, City'nin A takım üssünde görev yapan her bir çalışana beş basamaklı bir tutar hediye etti. Bu jestin, şeflerden resepsiyon görevlilerine ve güvenlik personeline kadar geniş bir yelpazeyi kapsadığı belirtiliyor.

Kulüp personeli için fon oluşturuldu

Sözcü'nün haberine göre, her sezon personel için ayrıca bir fon oluşturulduğu da vurgulanıyor. Bu haber, Guardiola'nın geçtiğimiz sezon sonunda yaptığı “Bu yıllar boyunca oyuncular, kulüp, personel, arka oda ekibi olarak hep birlikte mükemmel bir uyum içindeydik” şeklindeki açıklamalarının ardından geldi.

Manchester'de CEO kapışması! City'den United'a geçtiManchester'de CEO kapışması! City'den United'a geçti

 

Avrupa maçlarında değişen format nasıl olacak? Futbolda yeni devir!Avrupa maçlarında değişen format nasıl olacak? Futbolda yeni devir!

 

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/pep-guardiola-city-personeline-700-bin-sterlin-prim-dagitti/1814742