Yazdır

Uluslararası Farkındalık Festivali başladı

Tarih: 27 Ocak 2018 - 18:31

İki gün sürecek “Uluslararası Farkındalık Festivali” Kocaeli'nde başladı. Etkinlikte özel çalışmalar sunuluyor

Dünya Değişim Akademisi’nin Kocaeli’nde organize ettiği Farkındalık Festivali bugün başladı. İki gün boyunca yapılacak çeşitli farkındalık çalışmalarına 400 kişinin katıldığı, organizasyonun 28 Ocak Pazar akşamı sona ereceği belirtildi. Festivale tüm Türkiye’den ve yurt dışından gelenlerin yanısıra Kocaeli’nden de çok kişi katılıyor.

Dünya Değişim Akademisi’nin “Değişim Zamanı” konsepti ile organize ettiği Festival, kendini değiştirmek ve geliştirmek arayışında olanlara, dünyada uygulanan en kadim, güçlü ve özel çalışmaları sunuyor. Temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma, konsantrasyon, derin gevşeme çalışmaları yapılmakta olup,  Korku Kontrolü, Öfke Kontrolü, Kıskançlık Kontrolü, Başarı Sanatı, Kendini İfade Etme Sanatı, İlişki Sanatı gibi pek çok programa yönelik uygulamalar pratik ve teorik sunumlarda aktarılıyor.   

Değişim Uzmanları önemli bir ipucu da sunuyor: “...Gerçek değişim bireysel değişimdir. O yüzden gerçek değişimin temelinde şu prensip var: Kendini değiştir, dünyan değişsin; dünyanı değiştir, dünya değişsin. İşte size bir değişim formülü...” (Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir kitabından.)

Dünya Değişim Akademisi uzmanları, “Dünyanın her yerinde değişimi arzulayan insanlar için müthiş fırsatlar yaratılmakta. Herkes değişim ister, hayatında birşeyleri değiştirmek ister ama bunun yolunu bulamaz, bunu gerçekleştiremez. İşte Dünya Değişim Akademisi insanlara değişim araçları sunan uluslararası bir kuruluştur. Dünyanın dört tarafında şu an eğitimlere başlanmıştır. Değişim uzmanları ve Değişim eğitmenleri hazırlıyoruz. Onlar insanlara değişim araçlarını kullanmayı ve hayatlarını nasıl değiştireceklerini öğretecek. Şimdi de bu festivaldeyiz” diye konuşuyor.

Festival yetkililerinin “Değişim arayışında iseniz 2 günde dünyanızı değiştirmeye başlayabilirsiniz”  sözleriyle herkesi davet ettikleri organizasyonun hafta sonu için kaçırılmayacak bir etkinlik olduğu ifade ediliyor. Dünya Değişim Akademisi’nin aynı zamanda Türkiye genelinde de pek çok merkezi açılmakta olduğu, her ay düzenlenen uluslararası etkinliklerine katılmanın da mümkün olduğu belirtiliyor.

Organizasyon Kocaeli Başiskele – Wellborn Hotel’de gerçekleştiriliyor.

İletişim:

Elçin Erener – 0532 284 17 90
www.dunyadegisimakademisi.com

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/uluslararasi-farkindalik-festivali-basladi/1272210