Yazdır

Beşiktaş Göztepe'yi 3 golle geçti

Tarih: 05 Kasım 2017 - 21:26

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş deplasmanda Göztepe'yi Talisca, Babel ve Cenk Tosun'un attığı gollerle 3-1 yendi

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 3-1 yendi ve 21 puana yükselerek zirve takibini sürdürdü. Göztepe ise 17 puanda kaldı.

İzmir'de mücadeleye etkili başlayan taraf Göztepe oldu. Sarı-Kırmızılı ekip, ilk 5 dakikada Tayfur Bingöl ve Nabil Ghilas ile girdiği pozisyonlarda kaleci Fabri'yi geçemedi.

7. dakikada Beşiktaş, Anderson Talisca'nın attığı golle 1-0 öne geçti: Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında, Babel'in ortasına çok iyi yükselen Talisca, şık kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-0. Mücadelenin ilk 45 dakikası bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarının henüz başında Beşiktaş, Ryan Babel ile farkı ikiye çıkardı: Sol kanatta topla buluşan Babel yaklaşık 40 metre top sürerek ceza sahasına girdi, rakibinden sıyrılıp topu ağlarla buluşturdu: 2-0.

53. dakikada Cenk Tosun çıktı sahneye ve durum 3-0 oldu: Talisa'nın ara pasında ceza sahasına giren Tosun Paşa, penaltı noktasının hemen yanından topu filelere gönderdi.

66. dakikada Göztepe, Nabil Ghilas ile farkı ikiye indirdi: Çok güzel paslaşmalarla rakip ceza sahasına doğru sokulan Göztepe'de, Adama Traore'nin pasında kaleciyi de geçen topa Nabil Ghilas'a sadece dokunmak kaldı: 1-3. Beşiktaşlı futbolcular bu pozisyonda hakem Hüseyin Göçek'e ofsayt itirazında bulundular.

86. dakikada Schwechlen, Necip Uysal'a yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gördü Göztepe'de sahada 10 kişi kaldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele Beşiktaş'ın 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/besiktas-goztepeyi-3-golle-gecti/1246244